Iarba de Pampas (Cortaderia selloana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cortaderia selloana este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Este originara din America de Sud. Creste dens in smocuri mari si puternice, frunzele ei sunt lungi si subtiri si cresc sub forma liniara in nuante de verde inchis. Inflorescenta creste pe varful tulpinelor lungi. Florile au aspect penat in nuante de crem.

Detalii

RON 44

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Iarba de Pampas este o iarba ornamentala de talie mare, la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Perioada de inflorire apare vara tarziu spre anotimpul de toamna in lunile august si septembrie. Locurile potrivite de plantare in care se dezvolta bine si armonios sunt zonele cu soare si semi-umbra. Solurile preferate sunt cele umede dar bine drenate.

Iarba de Pampas apare printre primele locuri in listele de dorinte ale gradinarilor si peisagistilor fiind cea mai apreciata dintre toate ierburile decorative datorita frumusetii si aspectului sau interesant. Cortaderia selloana este o iarba decorativa prin port, frunzis, inflorescenta si culoare. Se pot realiza combinati mixte interesante cu alte plante si flori. Poate fi plantata pe langa cladiri, in ronduri, pe langa copaci, ziduri si garduri. Ofera decoruri interesante si daca se planteaza in smocuri solitare.
Perioada de inflorireOctombrie
Perioada de inflorireSeptembrie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite