Plante ornamentale  Exista 81 produse.

pe pagina
Spata Dracului
(Matteucia strupthioides)

Matteucia strupthioides este feriga comuna, o planta perena erbacee. Face parte din familia Dyopteridaceae. Frunzele ei sunt mari, duble. Pe partea superioara prezinta sporangi cu spori. Este o planta care se gaseste in zonele montane si de dealuri in Europa, Asia si America. In Romania acest tip de feriga este cunoscuta sub mai multe denumiri precum...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iarba Bicolora Carex Morowii Aureovariegata
(Carex morowii 'Aureovariegata')

Carex morowii 'Aureovariegata' este o iarba ornamentala bicolora care face parte din familia Cyperaceae. Iarba formeaza smocuri dese foarte decorative care la maturitate pot creste la o inaltime de 30-50 de centimetri. Planta se prezinta sub forma de frunze lungi si inguste. Iarba este bicolora cu dungi in nuante de crem - auriu cu verde. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iarba Bicolora Carex Morowii Variegata'
(Carex morrowii 'Variegata')

Carex morrowii 'Variegata' este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Cyperaceae. Este o planta originara din Japonia si care isi pastreaza culoarea pana toamna tarziu. Planta se prezinta sub forma de frunze cu un model dungat in nuante de verde cu alb.

Pret: RON 20.35
Cantitate
Cumpara
Iarba Albastra
(Festuca glauca)

Festuca glauca este o planta perena ornamentala care face parte din familia Poaceae. Este o planta vesnic verde. Planta se prezinta sub forma de frunze care formeaza tufisuri dese. Frunzele sunt in nuante de verde-albastrui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Gliceria
(Glyceria maxima Variegata)

Glyceria maxima Variegata este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Poaceae. Planta creste sub forma de tufisuri extinse. Frunzele sunt dungate in nuante de verde si crem. Este o planta cu frunzele vesnic verzi.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Stuf Chinezesc
(Miscanthus sinensis Strictus)

Miscanthus sinensis Strictus este o planta perena cunoscuta sub denumirea populara de Stuf Chinezesc. Aceasta planta face parte din familia Poaceae. Este o planta vesnic verde care formeaza smocuri dese. Tulpinele sunt erecte. Frunzele au o forma liniara ingusta.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trestie ornamentala
(Pennisetum alopecuroides)

Pennisetum alopecuroides este o iarba perena ornamentala cunoscuta sub denumirea de Trestia Ornamentala. Este o planta anuala perena vesnic verde. Formeaza tufe cu frunze ce au o forma liniara ingusta intr-o culoare de verde crud.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Decorativa Phalaris arundinacea Picta
(Phalaris arundinacea Picta)

Phalaris arundinacea Picta este o iarba ornamentala perena care face parte din familia Poaceae. Planta creste sub forma de tufisuri cu frunze lungi. Frunzele au model dungat in nuante de crem si verde inchis si deseori sunt intalnite si nuante de roz.

Bambus Phyllostachys aureosulcata
(Phyllostachys aureosulcata)

Phyllostachys Aureosulcata este un soi de bambus. Bambusul face parte din familia Poaceae. Tulpina sa are o nuanta de galben-verzui iar frunzele sunt lucioase intr-o culoare de verde inchis. Cresterea Bambusului Phyllostachys Aureosulcata este densa.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Bambus Pleioblastus Variegatus
(Pleioblastus fort.Variegatus)

Pleioblastus fort. Variegatus este un soi de bambus pitic ce creste sub forma de tufisuri. Bambusul Variegatus face parte din familia Poaceae. Bastonasele sunt subtiri in nuante de verde pal pe care cresc frunzele. Frunzele sunt puternice cu model dungat in nuante de verde cu alb.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Bambus Pitic Distichus
(Pleioblastus pygmaeus var.distichus)

Pleioblastus pygmaeus var. distichus este o specie de bambus pitic care face parte din familia Poaceae. Este cel mai mic soi de bambus. Frunzele sunt vesnic verzi si cresc in grupuri frumos aranjate. Planta este asemanatoare unui palmier sau unei ferigi.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Bambus Pitic Auricoma
(Pleioblastus viridistriatus Auricoma)

Pleioblastus viridistriatus Auricoma este un soi de bambus pitic care face parte din familia Graminees. Frunzele au un aspect dungat in nuante de verde cu verde-galbui. Ele sunt lungi acoperite cu peri fini pe ambele parti oferindu-le frunzelor un aspect catifelat. In toamna frunzele cad, dar reapar din nou primavara.

Pret: RON 28.42
Cantitate
Cumpara
Stuf Calamagrostis acutiformis Karl Foerster
(Calamagrostis acutiformis Karl Foerster)

Calamagrostis acutiformis Karl Foerster este o iarba ornamentala care face parte din familia Poaceaea. Creste sub forma de stufaris bogat cu tulpinele lungi si subtiri, foarte ornamentale.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Tarsa Mare Deschampsia cespitosa Goldtau
(Deschampsia cespitosa Goldtau)

Deschampsia cespitosa Goldtau este iarba ornamentala ce creste in smocuri sub forma de stufaris. Denumirea populara este Tarsa Mare, aceasta face parte din familia Poaceae.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Iarba Molinia arundinacea Windspiel
(Molinia arundinacea Windspiel)

Molinia arundinacea Windspiel este o iarba ornamentala ce formeaza smocuri dense si bogate. Frunzele cresc sub forma liniara-ingusta in nuante de verde iar toamna ele devin galben-maroniu, roscate.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Iarba Panicum virgatum Heavy Metal
(Panicum virgatum Heavy Metal)

Panicum virgatum Heavy Metal este o planta ornamentala care face parte din familia Poaceae. Iarba creste sub forma de tufisuri, smocuri, dense si bogate. Frunzele sunt subtiri-liniare in nuante de verde metalic-albastrui.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iarba Hakonechloa macra Aureola
(Hakonechloa macra Aureola)

Hakonechloa macra Aureola este o iarba ornamentala care face parte din familia Poaceaea. Creste sub forma de smocuri, tufisuri, dense si bogate. 

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Gracillimus
(Miscanthus sin. Gracillimus)

Miscanthus sinensis Gracillimus este o iarba ornamentala cunoscuta sub denumirea de Stuf Chinezesc Gracillimus. Creste sub forma de smocuri bogate, dense si mari. Frunzele cresc sub forma liniara-subtire in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Variegatus
(Miscanthus sin. Variegatus)

Miscanthus sinensis Variegatus este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Creste in smocuri mari, dense si bogate. Frunzele sunt lungi si cresc sub forma liniara cu un aspect decorativ, dungat.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Miscanthus Purpurascens
(Miscanthus sin. Purpurascens)

Miscanthus sinensis Purpurascens este un stuf decorativ care creste sub forma de smocuri dense, mari si bogate. Stuful face parte din familia Poaceae. Frunzele acestuia sunt lungi si cresc sub forma liniara.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Barba Sarpelui
(Ophiopogon planiscapus Niger)

Ophiopogon planiscapus Niger este o iarba decorativa cunoscuta sub denumirea de Barba Sarpelui. Creste in smocuri dense si bogate, deosebit de decorative datorita culorii foarte inchise ce bate spre negru.

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 81 de articole

Paradisul florilor, insula plantelor in casa ta.

Plantele sunt elemente deosebite de decor ce vor imbraca atmosfera locuintei cu prospetimea vie pe care o emana si pe care o au prin aspectul lor deosebit si atragator.

Plantele de interior si de balcon aduc prospetime si oxigen in locuinta noastra, deci, de ce sa nu ne bucuram de acest privilegiu pe care frumusetea si gingasia plina de viata a plantelor si a florilor ne-o poate oferi chiar si in propria nostra locuinta.

Vino acum si viziteaza siteul nostru online unde vei descoperi o adevarata insula virtuala bogata cu cele mai diversificate soiuri de plante perfecte pentru improspatarea locuintei si pentru realizarea celor mai spectaculoase gradini, terase sau balcoane.

Indiferent de sezon, poti sa-ti improspatezi casa cu plantele cele mai deosebite si cele mai frumoase precum plantele ornamentale. O planta deosebita datorita aspectului minunat al frunzelor in nuante de verde si vernil-galbui sau crem este ficusul Golden King. Este un copacel foarte popular ca planta decorativa si pe langa frumusetea lui, ficusul Golden King este o planta care purifica oxigenul din interiorul locuintei. Datorita acestei plante tu vei putea sa respiri un aer purificat si proaspat.

Reinvierea naturii aduce adierea aerului proaspat de primavara la fereasta casei tale. Pentru ca preferi prospetimea si frumusetea naturii noi iti sugeram sa iti aduci in casa ta plantele ornamentale care iti ofera aceasta senzatie.

Bougainvillea este o floare speciala pentru cineva special. Bougainvillea este o planta potrivita de interior si de balcon. Aceste flori sunt cunoscute si sub denumirea de florile de hartie. Te vei indragosti de frumusetea lor gingasa si culorile lor vibrante. Acestea iubesc locurile cu lumina si mult, mult soare. Pe tot parcursul verii pana toamna tarziu vei putea sa te bucuri de bogatia florilor pe care o ofera Bougainvillea.

Pentru ca natura a inviat din nou, primavara trebuie sa se simta si in balconul tau. Aranjeaza-ti locul tau de relaxare intr-o adevarata gradina suspendata. Alege cele mai frumoase plante si flori care pot rezista mai mult timp si care vor aduce culoare aspectului atat din interiorul balconului cat si din afara acestuia. Trecatorii, cu siguranta, vor ridica privirea sa iti admire frumusetea plantelor de pe balcon. Atarna de balustrada ghivece incarcate cu ierburi ornamentale cu siguranta efectul va fi unul grandios, poti alege aceasta iarba decorativa Pleioblastus fort Variegatus. Este o iarba deosebit de decorativa, perfecta pentru gradini dar se poate creste si in ghivece. O imagine cu totul de vis, dar un balcon real si o gradina reala.

Un aspect extraordinar il poate primi acum balconul tau, locuinta si gradina ta daca vei alege acest soi deosebit de planta si anume feriga Metallicum. Frumusetea acestei deosebite plante este foarte bine cunoscuta si foarte apreciata datorita nuantei deosebite a frunzelor sale de un verde-argintiu.

Feriga Metallicum poate fi tinuta si pe balcon dar si in interior si desigur poate fi plantata si in gradina. Cu siguranta este o planta deosebit de interesanta. Aceasta planta prefera locurile umbroase, deci coltul gol din umbra al holului tau va deveni centrul atentiei datorita frumusetii metalice al acestei ferigi.

Noi te invitam cu mare drag sa vizitezi magazinul nostru online si cu siguranta vei vedea cu adevarat frumusetea plantelor si a florilor care ne fac viata mai frumoasa si mult mai colorata.

Aici vei gasi cele mai deosebite soiuri de plante atat pentru gradina cat si plante pentru interior, pentru balcon si terase. Alege acum si nu vei regreta!