Cires japonez Royal Burgundy (Prunus serrulata Royal Burgundy)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Prunus serrulata Royal Burgundy este un copac cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Creste cu trunchiul drept si Formeaza o coroana bogata, foarte decorativa. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de bronz-purpuriu, rosu lucios.

Detalii

RON 175

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Florile au aspect batut in nuante de roz. Ele cresc dens pe ramuri, grupate in buchetele. Ciresul Japonez Royal Burgundy se incadreaza in categoria copacilor de talie medie care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 5 si 10 metri. Cresterea este medie iar perioada de inflorire este in anotimpul de primavara in lunile martie si aprilie. Acest soi de Cires japonez iubeste zonele luminate, astfel plantarea se va face doar in zone cu mult soare. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt cele fertile si bine drenate. Este un soi rezistent la poluarea atmosferica din orasele aglomerate.

Prunus serrulata Royal Burgundy este un pom decorativ prin port, corona, frunze si flori. Se planteaza pentru decoruri de gradini, parcuri si stradal. Poate fi plantat solitar pe langa ziduri, cladiri, in ronduri sau aliniat pe langa ape, trotuare, alei sau borduri.
Perioada de inflorireAprilie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite