Arbore de matase Summer Chocolate (Albizia jul. Summer Chocolate)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Albizia julibrissin Summer Chocolate este un arbore ornamental care face parte din familia Fabaceae. Acest soi este originar din Asia unde este des intalnit mai ales in Japonia si Nepal. Este inrudit si se aseamana foarte mult cu copacul denumit la noi Arbore de Matase, diferentiindu-se prin culoarea frunzelor de unde si denumirea "Summer Chocolate."

Detalii

RON 135

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mari si cresc cu aspect penat, se aseamana foarte bine cu frunzele de feriga. Arborele are funzisul visiniu-ciocolatiu metalizat. Acesta poarta denumirea de "Summer Chocolate" (Ciocolata de Vara) datorita aspectului interesant pe care il au frunzele si florile care cresc cu aspect pufos si formeaza buchetele mici, rotunde in nuante de alb cu violet sau rozaliu.

Arborele de Matase Summer Chocolate infloreste in lunile iulie si august. Prefera zonele de plantare in locuri cu multa lumina si mult soare. Acest soi face parte din categoria arborilor de talie mijlocie care la maturitate se dezvolta pana la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Prefera solurile bogate si bine drenate cu o umiditate medie. Este un arbore rezistent la seceta si la daunatori.

Albizia julibrissin Summer Chocolate este un arbore decorativ prin port, forma, frunze, flori si culoare. Ofera o nota eleganta in orice aranjament si in orice gradina. Se planteaza solitar in gradini, pe langa alei si trotuare, pe langa iazuri si in parcuri. Arborele poate fi folosit in unele peisaje ca arbore de accent.
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite