Tei cu frunze mari Orebro (Tilia platiphyllos Orebro)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Tilia platiphyllos Orebro este un arbore foios care face parte din familia Malvaceae. Se dezvolta puternic si armonios cu trunchiul drept. Formeaza o coroana ingusta conica. Frunzele au o marime mare cu o lungime de 15 centimetri, cresc sub forma deltoida cu marginile usor zimtate in nuante de verde inchis iar florile sunt galbene si parfumate.

Detalii

RON 95

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Teiul cu frunze mari Orebro se incadreaza in categoria arborilor de talie mare. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 15-18 metri. Perioada de inflorire este in luna iulie. Acest soi iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zone deschise cu mult soare. Se dezvolta foarte bine in soluri bine drenate si fertile, dar se adapteaza foarte usor in aproximativ orice tip de pamant si tolereaza foarte bine poluarea atmosferica.

Tilia platiphyllos Orebro este un arbore decorativ prin port, coroana, frunzis si flori. Acest soi de Tei se poate planta pe portiuni intinse de pamant in pajisti. Este un element deosebit de potrivit pentru decorarea parcurilor, aleilor, a strazilor dar si a soselelor. Florile de tei se folosesc in medicina naturista si in medicina farmaceutica.
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite