Nectarin Nectared 4 (Prunus persica Nectared 4)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Nectarinul Nectared 4 este un pom fructifer de talie mijlocie care se aseamana cu Piersicul, diferenta fiind lipsa pubescentelor de pe fructe. Nectarinul face parte din familia Rosaceae. Este un soi american.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma lanceolata intr-o culoare de verde inchis iar fructele au o forma sferica asimetrica in nuante galbui cu pete rosiatice si cu o greutate de aproximativ 150 de grame. Pielita este subtire, lucioasa si fina, acest lucru diferentiaza de nectarinele de piersici. Pulpa este galbuie cu nuante de rosu in jurul samburelui, ea este suculenta, aromata si dulce.

Perioada de inflorire este in luna aprilie iar perioada de coacere a fructelor este in luna august. La maturitate, Nectared 4 poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Acest pom fructifer care se dezvolta cel mai bine in locurile cu mult soare.

Necatrinul Nectared 4 este un pom fructifer apreciat pentru rodul sau bun. Este un soi bun de masa si pentru industria alimentara al carui fructe se pot consuma proaspete sau conservate.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere August
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite