Piersic Cardinal (Prunus persica Cardinal)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Piersicul Cardinal este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae din genul Prunus. Este un arbore de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde crud. Florile sunt formate din 5 petale si pot avea o culoare roz deschis sau galbena.

Detalii

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele se numesc piersici si au o forma sferica usor turtita. Pielita este acoperita cu peri in nuante de galben cu rosu. Fructele au cate un sambure mare, pietros. Pulpa este dulce, aromata intr-o culoare galbuie.

Perioada de inflorire a piersicului Cardinal este in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in luna august. Piersicul Cardinal se dezvolta cel mai bine daca este plantat in zone cu mult soare. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri.

Piersicul Cardinal este un soi bun de masa dar si pentru industria alimentara. Fructele se pot consuma proaspete. Din fructe se pot realiza diferite preparate, deserturi sau se pot conserva in numeroase moduri.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere August
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite