Palmier Washingtonia robusta (Washingtonia robusta)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Washingtonia robusta este un soi de palmier ornamental care face parte din familia Arecaceae si este originar din America de Sud. La maturitate trunchiul devine puternic iar frunzele uscate de pe trunchi il imbraca intr-o platosa maronie. Frunzele sunt mari si cresc cu aspect palmat fiind formate din mai multi lobi in nuante de verde inchis-lucios.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Palmierul Washingtonia poate creste la o inaltime de aproximativ 3 metri dar in mediul sau natural atinge inaltimi mult mai mari. Prefera zonele cu multa lumina si mult soare, dar le tolereaza bine si pe cele cu semi-umbra. Se dezvolta armonios in solul bogat si bine drenat cu o umiditate medie. Rezista foarte bine si in perioadele de seceta dar in anotimpul de iarna palmierul trebuie ferit de temperaturile scazute si de inghet.

Washingtonia robusta este un arbore decorativ prin port, trunchi si frunze. Palmierul poate fi plantat in gradini (in conditiile in care este posibila ferirea de inghet si temperaturi scazute in timpul iernii) sau poate fi crescut in ghivece si suporturi mari. Este un element decorativ potrivit pentru a decora terasele, balcoanele sau alte spatii acoperite precum holurile institutilor.
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite