Iarba bicolora Carex morrowii 'Ice Dance' (Carex morrowii 'Ice Dance')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Carex morrowii 'Ice Dance' este o iarba decorativa care face parte din familia Cyperaceae. Formeaza stufarisuri mici, dense si intinse. Frunzele sunt subtiri si lungi de 12-13 centimetri si cresc sub forma liniara. Ele au un aspect dungat in nuante de verde inchis cu alb.

Detalii

RON 20

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Carex morrowii Ice Dance este o iarba de talie mica. La maturitate se dezvolta la o inaltime de 30-50 de centimetri. Creste si se raspandeste usor si nu are nevoie de intretinere. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile martie, aprilie si mai iar zonele potrivite de plantare sunt in locuri cu semi-umbra sau insorite. Tolereaza foarte bine mai multe tipuri de soluri dar le prefera in general pe cele umede dar bine drenate.

Iarba Bicolora Ice Dance este extrem de decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare. Se poate folosi si planta in orice decor exterior de gradina. In combinati mixte cu alte plante si flori, pe langa copaci si arbori, pe langa iazuri si rauri arata uimitor. In borduri, ronduri, pe langa ziduri, scari, trotuare si alei ofera un decor frumos. Ofera imagini interesante in combinatie cu piatra si pietris. Iarba Bicolora poate fi plantata si in ghivece mari pentru a decora terasele. 
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMartie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite