Ierburi ornamentale si bambusuri  Exista 36 produse.

pe pagina
Iarba bicolora Carex morrowii 'Ice Dance'
(Carex morrowii 'Ice Dance')

Carex morrowii 'Ice Dance' este o iarba decorativa care face parte din familia Cyperaceae. Formeaza stufarisuri mici, dense si intinse. Frunzele sunt subtiri si lungi de 12-13 centimetri si cresc sub forma liniara. Ele au un aspect dungat in nuante de verde inchis cu alb.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Iarba ornamentala Carex oshimensis 'Evergold'
(Carex oshimensis 'Evergold')

Carex oshimensis 'Evergold' este o iarba ornamentala decorativa care face parte din familia Cyperaceae. Formeaza smocuri dense si bogate. Frunzele sunt lungi si subtiri sub forma liniara. Ele sunt ornamentale prin aspectul lor interesant, dungat in nuante de verde inchis cu crem-vernil. 

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Iarba de Pampas
(Cortaderia selloana)

Cortaderia selloana este o iarba decorativa care face parte din familia Poaceae. Este originara din America de Sud. Creste dens in smocuri mari si puternice, frunzele ei sunt lungi si subtiri si cresc sub forma liniara in nuante de verde inchis. Inflorescenta creste pe varful tulpinelor lungi. Florile au aspect penat in nuante de crem.

Pret: RON 41.50
Cantitate
Cumpara
Paius Festuca gautieri scoparia
(Festuca gautieri (scoparia))

Festuca gautieri (scoparia) este o iarba decorativa de gradina care face parte din familia Poaceae. Formeaza smocuri dense si bogate cu aspect globular. Frunzele sunt subtiri si lungi sub forma liniara in nuante de verde intens, inchis si stralucitor. Inflorescenta apare pe varful tulpinelor insa nu are o importanta majora ca si decor.

Pret: RON 16.60
Cantitate
Cumpara
Bambus Sageata
(Pseudosasa japonica)

Pseudosasa japonica este un bambus ornamental de gradina care face parte din familia Poaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca Bambusul Sageata. Creste inalt si dens. Tulpinele cresc lungi si subtiri in nuante de maro iar frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 132.50
Cantitate
Cumpara
Stuf chinezesc Zebrinus
(Miscanthus sinensis Zebrinus)

Miscanthus sinensis Zebrinus este o planta cunoscuta sub denumirea de Stuf chinezesc Zebrinus. Face parte din familia Poaceae si creste sub forma de stufaris formand smocuri dense in frunzis. Frunzele sunt subtiri si lungi, cresc sub forma liniara ingusta cu aspect dungat in nuante de verde crud cu crem. Florile sunt mici in nuante de roz.

Pret: RON 21.45
Cantitate
Cumpara
Iarba decorativa Pennisetum setaceum Rubrum
(Pennisetum setaceum 'Rubrum')

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Babmus chino Tsuboi
(Pleioblastus chino 'Tsuboi')

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Bambus pitic Pleioblastus pumilis
(Pleioblastus pumilis)

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Bambus Pitic
(Pleioblastus pygmaeus)

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Bambus shibuyanus Tsuboi
(Pleioblastus shibuyanus 'Tsuboi')

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iarba rosie Uncinia Uncinata Rubra
(Uncinia uncinata 'Rubra')

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iarba de Pampas Roz
(Cortaderia se. 'Rosea')

Pret: RON 41.80
Cantitate
Cumpara
Iarba japoneza Hakonechloa macra Albostriata
(Hakonechloa macra 'Albostriata')

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Iarba Albastra Koeleria glauca
(Koeleria glauca)

Pret: RON 16.20
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-36 din 36 de articole

Fiecare planta are frumusetea ei unica ce ofera un aspect deosebit naturii si care ne incanta privirile atunci cand admiram o gradina.

O gradina fara ierburi ornamentale este ca o gradina fara viata. Fiecare planta, prin frumusetea ei, contribuie la realizarea peisajului unic pe care il poate primi o gradina indiferent de stilul ei.

Esti foarte pretentios in ceea ce priveste aspectul pe care trebuie sa-l primeasca gradina ta si tii foarte mult la imaginea ei? Daca este asa, atunci vino si acceseaza magazinul nostru online unde vei gasi in mod surpinzator un numar mare de soiuri si tipuri de plante, ierburi ornamentale sau bambusi.

Avantajul multor ierburi decorative este ca acestea nu necesita ingrijiri deosebite, se inmultesc si cresc repede. Ierburile decorative cresc de la an la an fara a fi nevoie sa te chinui din nou cu plantarea acestora. Odata ce ai ales locul unde le vei planta, ierburile decorative vor innobila cu siguranta peisajul gradinii prin aspectul lor superb.

Ierburile ornamentale, datorita texturii, a culorilor si a formelor deosebite prin care sunt caracterizate, nu sunt folosite doar pentru a crea un aspect peisagistic deosebit in gradini. Ele sunt deosebite si folosite si la crearea aranjamentelor florale pentru diferite ocazii, la realizarea buchetelor de flori.

Iarba albastra sau Festuca glauca este o iarba deosebit de frumoasa datorita frunzelor ei lungi ce au o culoare albastra. Aceasta planta prezinta flori mari, intr-o nuanta maronie in perioada de vara. Este o planta de talie mica.

Phalaris arundinacea – Picta este o iarba cu un aspect deosebit de frumos. Frunzele sunt lungi si au culoare verde, prezinta linii albe pe suprafata acestora. Ca si celelalte plante, ierburile ornamentale prefera lumina si soarele. Tine deci cont de acest lucru cand vei incepe sa plantezi ierburile ornamentale.

Bambusul - armonia si norocul casei.

Fiindca noi stim ca tu preferi plantele cele mai deosebite si atractive din punct de vedere estetic noi iti propunem sa alegi bambusul. Se spune despre acesta ca iti va aduce noroc si armonie in casa. Mai mult, bambusul este o planta decorativa foarte frumoasa care nu necesita o ingrijire deosebita. Este o planta care isi mentine tot timpul prospetimea.

Exista mai multe specii de bambusi, aproximativ 1000. Folosirea acestei impresionante specii de plante este foarte diversificata de la planta de decor pana la intrebuinarea in preparate culinare, materiale de constructi, fabricarea hartiei si multe alte intrebuintari.

Bambusul iubeste solul umed, deoarece este o planta acvatica. Unele specii infloresc foarte rar. Bambusii ornamentali sunt mai mici decat bambusii gigant care sunt folositi ca material de constructie.

Bambusul decorativ este o specie din categoria Pleioblastus. Aceasta specie este foarte des intrebuintata ca planta de decor in curti si gradini fiind rezistenta la inghet. Este planta decorativa preferata de designerii in stilul Feng-shui.

Magazinul nostru online este o sursa bogata de plante din cele mai deosebite soiuri. Acceseaza acum magazinul nostru si alege bambusul sau ierburile ornamentale pe care doresti sa le cresti cu mare placere in locuinta ta sau prin apropierea acesteia.