Feriga Dulce (Polypodium vulgare)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Polypodium vulgare este o planta erbacee perena care face parte din familia Polypodiaceae cunoscuta si ca Feriga Dulce. Formeaza tufisuri dense si bogate cu frunze ce cresc sub forma penat compusa. Pliantele au o forma lanceolata-liniara in nuante de verde inchis, cresc in perechi si au marginile usor zimtate.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Feriga Dulce este o planta erbacee de talie mica. La maturitate atinge o inaltime cuprinsa intre 20 si 30 de centimetri. Se respandeste si creste usor, se dezvolta cel mai bine in zonele cu semi-umbra sau in zonele umbroase. Nu are nevoie de ingrijiri deosebite, se curata doar de frunzele uscate sau ofilite daca se doreste mentinerea aspectului proaspat. Se dezvolta cel mai bine in soluri bogate si umede si tolereaza foarte bine poluarea atmosferica din orasele aglomerate. Este de asemenea o planta rezistenta la daunatori.

Polypodium vulgare este o planta decorativa prin port, aspect si frunze. Se planteaza in aranjamente de gradini si in parcuri, in gradini de stil montan sau rustic. Este un element decorativ potrivit pentru locurile intunecate, lipsite de lumina din gradini oferind viata si culoare acestor locuri mai dificile. Feriga poate fi plantata pe langa alei, ape, iazuri sau in umbra arborilor si copacilor. Ofera imagini atragatoare si in aranjamente decorative mixte cu alte plante si arbusti decorativi.
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate20 - 30 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite