Plante Perene  Exista 155 produse.

pe pagina
Veronicastrum virginicum album
(Veronicastrum virginicum album)

Veronicastrum virginicum album este o planta deosebita prin maiestria florilor ei. Aspectul sau unic este dat atat de forma grandioasa a tulpinilor cat si de albul imaculat al inflorescentelor, facand-o astfel ideala pentru orice gradina. 

Yucca de Gradina
(Yucca filamentosa)

Yucca filamentosa mai este cunoscuta si sub denumirea sa simpla de Yucca de gradina. Vesnic verde, aceasta planta perena ce uimeste prin aspectul sau si prin albul imaculat al inflorescentelor reprezinta alegerea ideala pentru orice gradina.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Yucca de Gradina Variegata
(Yucca filamentosa variegata)

Yucca filamentosa variegata mai este cunoscuta simplu si sub denumirea de Yucca de Gradina variegata. Aceasta planta perena denota frumusete prin tulpinile sale vesnic verzi, de forma unor mici sabii, precum si prin albul imaculat al inflorescentelor. Aspectul sau decorativ o face ideala in orice gradina.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Levantica Papillon
(Lavandula stoechas pedunculata Papillon)

Lavandula stoechas pedunculata Papillon mai este recunoscuta si sub numele de Levantica Papillon. Gingasa si plapanda, aceasta planta perena scunda este apreciata in orice gradina datorita aspectului sau decorativ deosebit.

Agastache Blue Fortune
(Agastache Blue Fortune)

Agastache Blue Fortune este o planta perena decorativa care face parte din familia Lamiaceae fiind originara din America de Nord. Creste sub forma de tufisuri dense si bogate. Este o planta placut parfumata ce atrage fluturi.

Nalba de Gradina
(Alcea rosea)

Alcea rosea este o planta erbacee perena ornamentala cu flori care face parte din familia Malvaceae. Denumirea populara romaneasca este Nalba de Gradina. Tulpina este inalta, carnoasa. Frunzele sunt palmate in nuante de verde inchis cu marginile zimtate. Florile au o marime mijlocie. Pe tulpina cresc mai multe flori. Florile pot avea diferite nuante de...

Caldarusa Biedermeier
(Aquilegia Biedermeier)

Aquilegia Biedermeier este o planta erbacee perena care face parte din familia Ranunculaceae si este cunoscuta sub denumirea populara de Caldarusa. Tulpinile sunt subtiri pe care cresc mai multe flori. Frunzele sunt sectate in 3 lombi in nuante de verde inchis.

Barba Caprei
(Aruncus dioicus)

Aruncus dioicus este o planta erbacee perena si decorativa care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca fiind Mantaua Zanelor sau Barba Caprei. Formaeaza tufisuri dense si bogate.

Pret: RON 17.05
Cantitate
Cumpara
Brunnera macrophylla
(Brunnera macrophylla)

Brunnera macrophylla este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Boraginaceae fiind originara din Europa de Est. Formeaza tufisuri bogate cu frunze si flori de culoare albastra.

Floarea Graului Centaurea dealbata
(Centaurea dealbata)

Centaurea dealbata este o planta decorativa cu flori care face parte din familia Asteraceae si are denumirea populara de Floarea Graului. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde inchis. Florile sunt formate din mai multe petale subtiri care pot avea nuante diverite de roz, mov, albastru sau galben.

Pret: RON 18.19
Cantitate
Cumpara
Chelone obliqua
(Chelone obliqua)

Chelone obliqua este o planta erbacee perena care face parte din familia Plantaginaceae fiind originara din Statele Unite ale Americii. Frunzele cresc sub forma ovala-lanceolata in nuante de verde inchis. Florile cresc grupate pe varful tulpinelor. Sunt asemanatoare cu florile de Gura Leului. Florile pot avea nuante diferite: violet, roz sau alb.

Pret: RON 17.05
Cantitate
Cumpara
Floare de Ciocolata
(Cosmos atrosanguineus)

Cosmos atrosanguineus este o planta erbacee perena. Denumirea populara este Floarea de Ciocolata si este originara din America de Sud si de Nord. Frunzele cresc sub forma ovata-lanceolata in nuante de verde inchis iar florile sunt foarte indragite datorita aspectului spectaculos.

Cretusca Filipendula rubra Venusta
(Filipendula rubra Venusta)

Filipendula rubra Venusta este o planta erbacee perena care face parte din familia Rosaceae si este cunoscuta si sub denumirea de Cretusca. Are o crestere densa si bogata, frunzele ei cresc sub forma lanceolata-ovala in nuante de verde crud.

Pret: RON 20.35
Cantitate
Cumpara
Geranium cantabrigiense Cambridge
(Geranium cantabrigiense Cambridge)

Geranium cantabrigiense este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Geraniaceae. Formeaza un covoras dens si bogat. Frunzele cresc sub forma imparipenata compusa in nuante de verde inchis. Florile au o marime mijlocie fiind formate din 5 petale. Florile pot avea diferite culori : alb, roz, violet, albastru.

Pret: RON 9.50
Cantitate
Cumpara
Gunnera manicata
(Gunnera manicata)

Gunnera manicata este o planta perena cu o crestere rapida si cu dimensiuni impresionante care face parte din familia Gunneraceae. Este o originara din America de Sud si mai este cunoscuta si sub denumirea de Rubaraba Gigant.

Helenium bigelovii The Bishop
(Helenium bigelovii The Bishop)

Helenium bigelovii The Bishop este o planta perena cu flori care face parte din familia Asteraceae. Creste dens si bogat iar frunzele ei cresc sub forma oval-lanceolata intr-o culoare de verde inchis.

Margareta de Alaska
(Leucanthemum Alaska)

Leucanthemum Alaska este o planta erbacee perena cu flori care face parte din familia Asteraceae. Denumirea populara romaneasca este Margareta Alaska. Tulpina este lunga, subtire cu aspect ierbos. Frunzele cresc sub forma lombata cu marginile usor dintate in nuante de verde crud iar florile sunt formate din mai multe petale albe.

Pret: RON 16.50
Cantitate
Cumpara
Crin Alb
(Lilium candidum)

Lilium candidum este o planta perena cu flori, extrem de decorativa. Crinul face parte din familia Liliaceae. Tulpinile sunt lungi si puternice iar frunzele cresc sub forma liniara-lanceolata in nuante de verde inchis. Pe o singura tulpina cresc mai multe flori, numarul lor poate ajunge chiar la 18.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Lobelia speciosa Russian Princess
(Lobelia speciosa Russian Princess)

Lobelia speciosa Russian Princess este o planta erbacee perena care face parte din familia Lobeliaceae. Tulpinile ei sunt subtiri in nuante de maro-stacojiu iar frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis-stacojiu. 

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Monarda Cambridge Scarlet
(Monarda Cambridge Scarlet)

Monarda Cambridge Scarlet este o planta perena cu flori care face parte din familia Lamiaceae. Frunzele cresc in perechi sub forma oval-lanceolata cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis iar florile cresc singular in varful tulpinii.

Menta Pisicii Nepeta faassenii
(Nepeta faassenii)

Nepeta faassenii este o planta perena care face parte din familia Lamiaceae si este cunoscuta in Romania ca Menta Pisicii. Creste sub forma de manunchi ce formeaza un covor intins, dens si bogat. 

Pret: RON 12.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-63 din 155 de articole

Aspectul deosebit al plantelor perene ofera un spectacol impresionant de culori in gradina.

Plantele perene sunt plante care revin la viata an de an. Toamna plantele perene se usuca dar radacina lor supravietuieste peste iarna iar primavara aceste plante reinvie. Deci plantarea nu va fi necesara sa se repete an de an, acesta este un avantaj deosebit pe care il ofera plantele perene. In primavara si vara gradina ta va se va impodobi cu flori care, in cazul unor soiuri, vor dainui si vor oferi culoare pana toamna tarziu. Plantele perene se gasesc intr-o varietate larga de soiuri si tipuri, fiecare avand perioade de inflorire diferite si aspecte impresionate, unice si culori deosebite. Una mai deosebita ca cealalta. Ele pot fi plantate in orice loc din gradina.

Magazinul nostru iti ofera o mare varietate de soiuri de plante perene pentru ca gradina ta sa arate bine an de an, indiferent de sezon. Gradina se va transforma intr-o simfonie a culorilor si a parfumului delicat al florilor. Datorita frumusetii florilor plantelor perene vei putea realiza cele mai impresionante buchete pentru a oferi culoare si parfum locuintei tale.

Plantele perene vor innobila gradina ta cu aspectul colorat, gingas, parfumat al florilor pe tot parcursul anului. Ce minunata va fi gradina, ce culori impresionante va avea, toate acestea datorita frumusetii aparte a soiurilor de plante perene.

Nu stii ce plante si ce flori sa alegi pentru ca gradina ta sa prinda viata si culoare? Noi iti venim in ajutorul tau cu cele mai bune idei si sfaturi pentru ca tu sa faci o alegere buna.

O gradina plina de flori, odata cu venirea primaverii. Pentru a te bucura de frumusetea florilor chiar din primele zile de primavara iti punem la dispozitie plante timpurii care infloresc abundent in lunile de primavara aprilie-mai. Acestea vor lasa apoi loc florilor spectaculoase de vara.

Parfumul nobil al bujorilor. Aspectul deosebit de frumos al florilor mari de bujori va transforma gradina intr-un paradis romantic, parfumat si plin de culori pastelate precum roz, rosu pasional si alb pur. Aceasta planta ofera an de an grandoare gradinii datorita infloririi abundente. Bujorul era o floare apreciata si in antichitate. Chinezii o numeau ca fiind Floarea Imparatului.

Culorile florilor de vara scaldate in razele calde ale soarelui. O gradina inflorita de vara o poti realiza prin plantarea plantelor perene care infloresc vara si care se mentin proaspete chiar pana toamna tarziu. Aceasta va capata un aspect deosebit datorita florilor multicolore precum Echinaceea. Aceasta planta perena iubeste soarele si lumina.

O toamna calda cu flori abundente. Pentru un aspect cu totul deosebit in gradina ta poti alege plantele perene care infloresc toamna. Pentru mai multa culoare in gradina poti alege floarea Aster dumosus. Este o planta perena care infloreste foarte abundent. Culoarea florilor este violet spre roz. Florile lor sunt extrem de rezistente si la inghet. Vei avea parte deci, de o gradina bogata impodobita pana cand inghetul va stapani peste florile din aceasta.

Daca vei intra in magazinul nostru online, cu siguranta satisfactia ta va fi garantata. Vei avea posibilitatea sa alegi cele mai frumoase si deosebite soiuri de plante perene la preturi avantajoase.