Plante Acoperitoare de sol  Exista 29 produse.

pe pagina
Cununita Spiraea Anthony Waterer
(Spiraea bumalda Anthony Waterer)

Spiraea bumalda Anthony Waterer este o planta perena care face parte din familia Rosaceae si a carei denumire populara este Cununita. Frunzele au o forma lanciolata usor dintata pe margini si sunt intr-o culoare de verde crud. Florile cresc in buchete, ele sunt mici, formate din 5 petale in nuante de roz sau alb.

Pret: RON 17.05
Cantitate
Cumpara
Cyclamen hederifolium
(Cyclamen hederifolium)

Cyclamen hederifolium este o planta acoperitoare de sol care face parte din familia Primulaceae. Tulpinile sunt subtiri si lungi in nuante maroniu-bordo. Frunzele sunt mari, cresc sub forma palmata in nuante de verde cu marginile usor dintate. In interior frunza are un model sub forma de inima intr-o nuanta de verde mai intens.

Pret: RON 9.50
Cantitate
Cumpara
Spanz de iarna
(Helleborus niger)

Helleborus niger este o planta perena acoperitoare de sol cunoscuta sub denumirea de Spanz de Iarna. Este originara din zonele montane din Asia si Europa, face parte din familia Ranunculaceae si este foarte apreciata datorita infloririi timpurii.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Persicaria Amplexicaulis Speciosa
(Persicaria amplex.Speciosa)

Persicaria Amplexicaulis Speciosa este o planta acoperitoare de sol cu flori. Creste sub forma de tufisuri dense. Tulpinile sunt lungi, subtiri si puternice. Frunzele au o marime mijlocie ce cresc sub forma oval-alungita in nuante de verde inchis.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Pachysandra terminalis Green Carpet
(Pachysandra ter. 'Green Carpet')

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Pachysandra terminalis Variegata
(Pachysandra ter. 'Variegata')

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Capsuna Stearpa Waldsteinia ternata
(Waldsteinia ternata)

Pret: RON 9.50
Cantitate
Cumpara
Covor de cupru Acaena microphylla...
(Acaena microphylla 'Kupferteppich')

Pret: RON 12.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-29 din 29 de articole

Plantele acoperitoare de sol sunt covorul deosebit al gradinilor!

Ce placut este sa vezi in jurul tau un covor moale din plante sau un covor multicolor impodobit cu flori ce emana un miros placut parfumat ce te transpune intr-o lume de basm. Aceasta imagine deosebita o poti oferi si gradinii tale sau, de ce nu, spatiului verde din fata casei. In magazinul nostru online vei gasi cele mai minunate soiuri de plante acoperitoare de sol pentru gradina sau spatii publice. Toate plantele si florile sunt la preturi foarte avantajoase pentru ca tu sa te poti bucura de frumusetea acestora.

Plantele acoperitoare de sol se clasifica in grupa plantelor de talie mica sau pitica. Tulpinele acestor plante sunt ramificate, iar majoritatea fac flori simple sau grupate. Plantele acoperitoare de sol sunt foarte usor de plantat, acestea nu sunt pretentioase si nu necesita o ingrijire minutioasa. Ele sunt folosite si ca plante decorative pe intinderi mai mari, precum in parcuri sau alte spatii verzi, publice.

Plantele acoperitoare de sol ofera un aspect deosebit gradinilor sau unui spatiu verde. Daca doresti un covor multicolor poti sa realizezi acest lucru in gradina ta daca vei planta mai multe soiuri de plante acoperitoare de sol simultat in acelasi loc. Cu siguranta peisajul covorasului multicolor va fi atractia gradinii.

Pentru un aspect cu totul aparte, pe care poti sa il realizezi in gradina ta, amenajeaza un covor cu plante care mai de care mai impresionante si in culorile cele mai vibrante, printre care poti aseza din loc in loc pietre decorative de diferite dimensiuni.

Pentru ca tu sa fii mereu informat, noi iti oferim cele mai interesante sfaturi si idei, pentru a sti care sunt cele mai deosebite plante pentru o gradina de vis. Printre cele mai cunoscute plante care formeaza un covor cu totul deosebit sunt lacramioarele (Convallaria majalis). Aceasta planta este o specie perena cu o inaltime de 15-20 centimetri. Este o planta foarte rezistenta care infloreste cu flori mici de culoare alba foarte indragite pentru parfumul deosebit.

Pentru un aspect unic alege sa plantezi o planta acoperitoare de sol intr-un ulcior de ceramica rasturnat care va oferi impresia ca florile plantei vor curge din acesta. Pentru ca decorul sa fie perfect opteaza sa plantezi Iarba Osului numita Helianthemum. Aceasta planta formeaza covoare impresionante de flori. Florile sunt mici de culori diferite: roz, alb, rosu, galben sau portocaliu. Aceasta planta iubeste soarele, deci tine cont ca decorurile pe care doresti sa le creezi folosindu-te de ea sa fie in locuri insorite, astfel planta va inflori frumos si din abundenta.

Pentru o gradina cu un aspect extras dintr-o lume de poveste vei avea nevoie de plante acoperitoare de sol si multa imaginatie cu care te vei juca pentru a reusi sa realizezi cele mai minunate decoruri care iti vor incanta privirea. Foloseste-te de cele mai colorate plante si de multe obiecte din lemn, piatra sau ceramica. Cu ajutorul obiectelor din ceramica si a plantelor acoperitoare vei realiza aspecte unice pentru gradina ta.

Te asteptam sa accesezi acum magazinul nostru online pentru a alege plantele cele mai frumoase pentru gradina ta!