Caprifoi  Exista 6 produse.

Caprifoi 'American Beauty'
(Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Henryi
(Lonicera henryi)

Lonicera henryi este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Este planta cunoscuta sub denumirea de este Caprifoi Henryi. Frunzele sunt in nuante de verde inchis.

Caprifoi Mana Maicii Domnului
(Lonicera japonica)

Lonicera japonica - denumirea populara romaneasca a acestui soi de Caprifoi este Mana Maicii Domnului. Este o planta originara din Asia. Caprifoiul Japonez poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 10 metri. Frunzele sunt ovale, simple in nuante de verde inchis. 

Caprifoi Aureoreticulata
(Lonicera japonica Aureoreticulata)

Lonicera japonica Aureoreticulata este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Caprifoiul Aureoreticulata este o planta urcatoare exotica. Frunzele sunt ovale, pestrite in nuante de verde cu vinisoare galbui - aurii. Florile sunt albe-galbui.

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Olandez
(Lonicera periclymenum 'Belgica')

Lonicera periclymenum 'Belgica' este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Planta este cunoscuta sub denumirea de Caprifoiul Olandez. Florile sunt parfumate si au o forma tubulara in nuante de roz-roz inchis si alb. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Portocaliu
(Lonicera tellmanniana)

Lonicera tellmanniana este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Caprifoiul Portocaliu. Florile sunt mari in nuante de portocaliu. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-6 din 6 de articole