Flori Urcatoare  Exista 55 produse.

pe pagina
Clematita The President
(Clematis The President)

Clematis The President este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor, se dezvolta si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari si deschise sub forma de stea. Florile sunt formate din 8 petale in nuante de albastru, mov intens.  

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematita tibetana tangutica
(Clematis tibetana tangutica)

Clematis tibetana tangutica este o planta urcatoare ce face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si dens, dezvoltarea sa este usoara. Frunzele cresc sub forma hastata (varf de lance) in nuante de verde inchis. Florile au aspect de clopotel, cu petalele lasate.

Clematita Ville de Lyon
(Clematis Ville de Lyon)

Clematis Ville de Lyon este o planta urcatoare decorativa prin flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta, se ramifica si se dezvolta puternic. Tulpinile au nuante maronii-rosiatice. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde crud.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Iedera Europeana Dentata Variegata
(Hedera colchica 'Dentata Variegata')

Hedera colchica 'Dentata Variegata' este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Araliaceae. Creste si se dezvolta puternic prin frunzis. Planta este cunoscuta sub denumirea de Iedera Europeana Dentata Variegata. Frunzele sunt vesnic verzi de marime mijlocie, cresc sub forma ovala cu marginile usor zimtate.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Iedera Comuna
(Hedera helix)

Hedera helix este o planta urcatore decorativa pentru gradina care face parte din familia Araliaceae. Se dezvolta si creste usor pe orice suport. Tulpinele sunt puternice si rezistente in nuante maro. Frunzele cresc sub forma palmat lombata in nuante de verde inchis. Frunzele tinere sunt in nuante deschise de verde crud.

Pret: RON 17.05
Cantitate
Cumpara
Iedera Glodheart
(Hedera helix Goldheart)

Hedera helix Goldheart este o planta cataratoare decorativa cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Araliaceae. Denumirea comuna a plantei este Iedera Goldheart. Creste dens in frunzis, se intinde sub forma de liana iar tulpinile ei sunt lemnoase, rezistente si puternice. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Hortensie urcatoare
(Hydrangea anomala ssp.petiolaris)

Hydrangea anomala ssp. petiolaris este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Hydrangeaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Hortensie urcatoare. Creste si se ramifica foarte usor si devine densa in frunzis si flori.

Pret: RON 39.78
Cantitate
Cumpara
Glicina Alba
(Wisteria sinensis Alba)

Wisteria sinensis Alba este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Papilionaceelor. Denumirea populara a acestei plante este Glicina Alba. Se ramifica puternic iar in perioada de inflorire devine extrem de decorativa. Creste sun forma de vita sau liana.

Pret: RON 59.50
Cantitate
Cumpara
Glicina Roz
(Wisteria sinensis Rosea)

Wisteria sinensis Rosea este o planta cataratoare decorativa care face parte din familia Papilionaceelor. Este cunoscuta sub denumirea de Glicina Rosea. Creste si se ramifica foarte usor avand tulpinile lemnoase care se pot dezvolta puternic sub forma de trunchi.

Pret: RON 64.50
Cantitate
Cumpara
Luleaua turcului Flava
(Campsis radicans Flava)

Campsis radicans Flava este o planta cataratoare cu flori care face parte din familia Bignoniaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Luleaua Turcului Flava. Tulpinile sunt puternice iar frunzele cresc in perechi cu aspect penat in nuante de verde inchis. Planta creste si se intinde ca o vita de vie.

Pret: RON 59.50
Cantitate
Cumpara
Clematis Hagley Hybrid
(Clematis 'Hagley Hybrid')

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematis Justa
(Clematis 'Justa')

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematis Miss Bateman
(Clematis 'Miss Bateman')

Pret: RON 68.00
Cantitate
Cumpara
Clematis Piilu
(Clematis 'Piilu')

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Iedera Atropurpurea
(Hedera hel. 'Atropurpurea')

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Dropmore Scarlet
(Lonicera brownii 'Dropmore Scarlet')

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Hall's Prolific
(Lonicera japonica 'Hall's Prolific')

Caprifoi Halliana
(Lonicera japonica 'Halliana')

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Red World
(Lonicera japonica 'Red World')

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Graham Thomas
(Lonicera periclymenum 'Graham Thomas')

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Serotina
(Lonicera periclymenum 'Serotina')

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 55 de articole

O gradina plina de mister si romantism invaluita de frumusetea plantelor si de mirosul florilor iti ofera o senzatie unica.

Imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina care este imbracata si impodobita de jos pana sus si de jur imprejur doar cu plante si multe multe flori. Da, acest vis este cu adevarat posibil datorita plantelor urcatoare care sunt disponibile intr-o varietate de soiuri in magazinul nostru online. Intra si vei gasi cele mai frumoase soiuri, cele mai colorate si desigur cele mai parfumate flori si plante urcatoare.

Pentru ca gradina ta sa te invaluie in misterul ei parfumat in serile racoroase de vara, alege plante cataratoare cu flori parfumate. Aceste plante vor oferi un aspect deosebit de impresionant peisagistic gradinii tale. Poti alege din urmatoarele soiuri precum Caprifoul (Lonicera) cu flori galbene sau albe care emana un parfum placut. Aceasta planta nu este pretentioasa si nu necesita multa ingrijire. Iasomia este tot o alegere perfecta si cu siguranta te vei indragosti de mirosul parfumat al florilor ei albe. Un mod potrivit pentru a simti o adiere racoroasa si parfumata in apropierea locuintei tale este sa sadesti aceasta planta langa fereasta casei tale. E poate fi plantata si intr-un ghiveci mai mare. Iasomia se dezvolta foarte bine si in locurile mai umbroase.

Crezi ca gradina ta micuta nu va putea sa arate asa de superb ca a vecinului tau de peste gard? Te inseli! Noi iti oferim ideile cele mai minunate pentru ca si tu sa te poti bucura de o gradina spectaculoasa. Pentru gradinile mai mici sadirea plantelor cataratoare este o alegere potrivita, acestea vor crea o patura de frunze verde crud si de flori viu colorate.

Pentru ca nuantele florilor din gradina ta sa capete un frumos contrast alege sa impodobesti acest decor cu o planta cataratoare deosebit de frumoasa prin gingasia florilor asemenea unor stelute violet cu raze subtiri si albe in mijloc. Aceasta planta se numeste Clematis integrifolia. Florile acesteia se deschid in luna iunie si se mentin tot asa de frumoase si proaspete pana in luna septembrie. Este o planta rezistenta la temperaturile scazute sau la inghet. Ce priveliste minunata vor oferi aceste flori gradinii tale!

Vrei sa atragi privirile curiosilor trecatori peste gardul casei tale? Cu siguranta vei realiza acest lucru daca vei sadi aceasta planta cataratoare cu florile ei superbe. Trecatorii vor fi inmarmuriti de frumusetea acestora. Clematis infloreste pe tot parcursul verii, deci gradina ta va fi plina de culoare tot sezonul cald. Florile plantei au culoarea roz violet si sunt de marime medie. Aceasta planta cataratoare este foarte rezistenta la temperaturile scazute si la ger.

Intra acum in magazinul nostru si paseste cu entuziasm in minunatul taram al florilor si al plantelor. Selecteaza si tu cele mai deosebite plante care iti atrag privirea si care crezi ca vor impodobi foarte frumos spatiul tau verde din curtea sau gradina casei tale.