Zambile  Exista 5 produse.

Zambila Alba White Pearl
(Hyacinthus White Pearl)

Hyacinthus White Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din falimia Liliaceae. Denumirea romaneasca a acestei plante este Zambila Alba. Tuplina este dreapta impodobita de flori albe dense. Florile sunt parfumate formate in general din 6 petale. Frunzele sunt verzi intr-o forma liniara.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Zambila Roz Pink Pearl
(Hyacinthus Pink Pearl)

Hyacinthus Pink Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Roz. Frunzele sunt sub forma liniara in nuante de verde inchis. Tulpina este dreapta, bogat imbodobita cu flori parfumate in nuante de roz.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Zambila City of Harlem
(Hyacinthus City of Harlem)

Hyacinthus City of Harlem este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Zambila are o tulpina puternica dreapta. Fiecare tulpina este impodobita cu flori multe in nuante de galben pal. Florile sunt parfumate. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Zambila Splendid Cornelia
(Hyacinthus Splendid Cornelia)

Hyacinthus Splendid Cornelia este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Cornelia. Tulpina este dreapta si foarte bogat impodobita cu flori. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de mov deschis. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Zambila Struguras
(Muscari armeniaca Blue Spike)

Muscari armeniaca Blue Spike este o planta perena cu bulbi. Denumirea populara a acestei plante este Zambila Struguras. Tulpina este dreapta impodobita cu multe flori. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de albastru.

Pret: RON 18.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-5 din 5 de articole