Bulbi  Exista 118 produse.

pe pagina
Dalia Sam Hopkins
(Dahlia 'Sam Hopkins')

Dalia Yarra Falls
(Dahlia 'Yarra Falls')

Dalia Eveline
(Dahlia 'Eveline')

Dalia Wizard of Oz
(Dahlia 'Wizard of Oz')

Dalia Fire and Ice
(Dahlia 'Fire and Ice')

Dalia Little Tiger
(Dahlia 'Little Tiger')

Dalia Akita
(Dahlia 'Akita')

Dalia Aspen
(Dahlia 'Aspen')

Dalia Blue Bell
(Dahlia 'Blue Bell')

Dalia Orange Pygmy
(Dahlia 'Orange Pygmy')

Dalia Red Pygmy
(Dahlia 'Red Pygmy')

Dalia Seduction
(Dahlia 'Seduction')

Dalia Yellow Sneezy
(Dahlia 'Yellow Sneezy')

Gladiola Blue Isle
(Gladiolus 'Blue Isle')

Pret: RON 2.50
Gladiola Fidelio
(Gladiolus 'Fidelio')

Pret: RON 2.50
Gladiola Fiorentina
(Gladiolus 'Fiorentina')

Pret: RON 2.50
Gladiola Jester
(Gladiolus 'Jester')

Pret: RON 2.50
Gladiola Nova Lux
(Gladiolus 'Nova Lux')

Pret: RON 2.50
Gladiola Oscar
(Gladiolus 'Oscar')

Pret: RON 2.50
Gladiola Peter Pears
(Gladiolus 'Peter Pears')

Pret: RON 2.50
Gladiola Rose Supreme
(Gladiolus 'Rose Supreme')

Pret: RON 2.50
Se afiseaza 43-63 din 118 de articole

Bulbii sunt camara plantei, cufarul semintei de flori.

In magazinul nostru online vei gasi o bogata sursa de plante, flori, bulbi si arbori din cele mai diversificate si deosebite soiuri. Toate plantele sunt disponibile la preturile cele mai avantajoase. Convinge-te si acceseaza acum cu incredere magazinul nostru de plante!

Bulbul este samanta anumitor plante monocotiledonate perene. Forma bulbului este in mare parte globulara. In interiorul acestuia se afla mugurul care va da viata plantei, cand aceasta este sadita in pamant si apoi udata.

Plantele care au bulbi se planteaza foarte usor si nu necesita o ingrijire deosebita. Printre cele mai raspandite si comune plante ornamentale sau flori cu bulbi sunt lalelele, narcisele, zambilele si brandusele. Acestea infloresc primavara. Crinii sunt si ei flori cu bulbi, dar care infloresc vara. Cea mai cunoscuta planta cu bulbi care creste in anotimpul de toamna este sofranul.

Un an nou plin cu lalele. Da, te poti bucura de frumusetea si gingasia lalelelor chiar din primele luni ale anului. Cum este acest lucru posibil, daca afara cand privesti pe fereastra vezi pete albe de zapada din loc in loc care inca nu s-au topit? Da, acest lucru este posibil daca vei planta bulbii de lalele in ghivece. In casa ta, cu siguranta, primavara a venit mai devreme. Pentru ca aceste lucru sa fie posibil te sfatuim sa plantezi in ghivece soiurile mai mici de lalele, astfel florile vor arata grozav.

Plantele cu bulbi se pot sadi primavara sau toamna. Plantarea florilor cu bulbi de primavara va aduce culoare si prosperitate gradinii tale pe tot parcursul verii. Unele soiuri de flori cu bulbi sunt rezistente si raman inflorite chiar pana toamna tarziu. Ce poate fi mai placut decat o toamna calda pictata intr-o paleta bogata de culori a florilor care impodobesc gradina ta.

Florile cu bulbi plantate toamna vor oferi gradinii tale inca din primele zile de primavara un peisaj uimitor plin de culoare si prosperitate. Parfumul florilor se va combina intr-o mireasma placuta cu parfumul florilor de mar si cires sau cu celelalte flori din pomii din gradina ta.

Avantajul florilor cu bulbi de primavara este ca acestea pot fi plantate si in ghivece dar si in gradini, astfel casa, tereasa si gradina ta vor primi mireasma parfumului floral dar si viata datorita culorilor vibrante ale florilor pline de gingasie.

Indiferent de soiul plantei, bulbii trebuie saditi la o adancime de 2 sau de 3 ori decat marimea lor.

Indiferent de pretentiile tale, in magazinul nostru online vei gasi o varietate bogata de soiuri de plante si flori cu bulbi. Poate visai la o gradina plina cu crini imperiali care imbraca curtea casei tale cu un parfum placut. Iubesti cu ardoare aspectul si gingasia lalelelor care iti umple gradina cu o varietate de culori care mai de care mai deosebite. Esti indragostit de mirosul placut pe care il emana florile minunate ale zambilelor. Toate dorintele tale se vor indeplini. Intra acum in magazinul nostru online si alege florile preferate cu bulbi dintr-o varietate larga de soiuri si culori. Pentru o gradina inflorita si plina de viata, pentru prospetimea casei tale si pentru culoare terasei te asteptam la noi!