Bulbi  Exista 118 produse.

pe pagina
Narcisa Cyclamineus
(Narcissus Cyclamineus)

Narcissus Cyclamineus este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Amaryllidaceae. Narcisa Cyclamineus este o planta cu flori originara din Portugalia si Spania. Frunzele ei au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpina este lunga, iar pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Narcisa Tahiti
(Narcissus Tahiti)

Narcissus Tahiti este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Amaryllidaceae. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis, tulpinile sunt lungi si pe acestea pot creste mai multe flori. Florile sunt usor parfumate si au aspect dublu.

Mix Piciorul Cocosului
(Ranunculus mix)

Ranunculus este o planta perena cu bulb de talie mijlocie. Denumirea populara romaneasca este Piciorul Cocosului. Florile au un aspect batut foarte atragator fiind asemanatoare cu florile de trandafir. Florile pot fi in diferite nuante de alb, galben, portocaliu, rosu, roz sau mov. Frunzele sunt mici cu o forma penata intr-o culoare de verde inchis.

Viorea Scilla peruviana
(Scilla peruviana)

Scilla peruviana este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Asparagaceae. Denumirea populara este Vioreaua Peruviana Sicilla cu toate ca este o planta originara din Portugalia si Spania si nu din America de Sud cum s-ar intelege din nume. Florile sunt mici formate din 6 petale in nuante de albastru inchis. Pe o singura tulpina florile cresc...

Lalele Papagal
(Tulipa Parrot)

Tulipa Parrot este o planta perena cu bulb cunoscuta sub denumirea de Laleaua Papagal. Este o planta cu flori care face parte din familia Liliaceae. Frunzele sunt lungi cu forma liniara in culoare de verde inchis. Tulpinele sunt drepte, lungi si puternice. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Lalele Christmas Dream
(Tulipa Christmas Dream)

Tulipa Christmas Dream este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara a acestei plante este Laleaua Christmas Dream. Laleaua este dreapta si lunga cu o singura floare. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de cupa in nuante de roz fuchsia.

Lalele Golden Parade
(Tulipa Golden Parade)

Tulipa Golden Parade este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceaea. Denumirea acestei plante este Laleaua Golden Parade. Tulpina este dreapta si puternica. Pe fiecare tulpina creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de cupa in nuante de galben.

Lalele Mountain High
(Tulipa Mountain High)

Tulipa Mountain High este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Tulpina este dreapta, pe ea creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde-alburiu. Florile cresc sub forma de cupa in nuante de rosu. Petalele au aspect lucios si marginile usor ondulate.

Lalele Purissima
(Tulipa Purissima)

Tulipa Purissima este o planta erbacee perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Tulpinele sunt drepte si lungi. Pe fiecare tulpina creste doar o singura floare. Frunzele au o forma liniara in nuante de verde inchis. Florile cresc sub forma de cupa. Petalele au varful putin ascutit si sunt in nuanta de alb si cu crem.

Lalele Sun Lover
(Tulipa Sun Lover)

Tulipa Sun Lover este o planta erbacee perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Tulpina este dreapta si lunga. Pe fiecare tulpina creste doar cate o singura floare. Frunzele au o forma liniara in nuante de verde-alburiu. Florile au forma de cupa. Petalele sunt mai scurte decat laleaua comuna.

Ixia Yellow Emperor
(Ixia Yellow Emperor)

Ixia Yellow Emperor este o planta anuala cu bulb care face parte din familia Ixia. Infloreste foarte dens. Florile au o forma stelata in nuante de galben intens ce cresc in varful tulpinei.

Ghiocel de vara
(Leucojum aestivum)

Leucojum aestivum este o planta anuala cu bulb cunoscuta sub denumirea de Ghiocelul de Vara ce face parte din familia Amaryllidaceae. Tuplinile acestei flori sunt lungi si subtiri. Frunzele cresc sub forma liniara ingusta in nuante de verde inchis.

Balusca, Steaua Bethleemului
(Ornithogalum umbellatum)

Ornithogalum umbellatum este o planta perena cu bulb cunoscuta sub denumirea de Balusca sau Steaua Bethleemului. Tulpinile ei sunt lungi si subtiri iar frunzele cresc sub forma liniara - ingusta in nuante de verde inchis.

Oxalis deppei
(Oxalis deppei)

Oxalis deppei este o planta perena cu bulb extrem de decorativa ce face parte din familia Oxalidaceae. Planta este cunoscuta si sub denumirea populara de Trifoiul Norocos. Frunzele au aspect interesant ce cresc foarte asemanator cu cele de trifoi.

Troiene de Zapada
(Puschkinia libanotica)

Puschkinia libanotic este o planta perena cu bulb originara din Asia. Denumirea populara romaneasca este Troiene de zapada. Tulpinile acestei flori sunt drepte iar frunzele cresc sub forma liniara-lata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Crin Regal Album
(Lilium 'Regale Album')

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Crin Tigrat Tigrinum Splender
(Lilium 'Tigrinum Splender')

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Dalia Friquolet
(Dahlia 'Friquolet')

Dalia Vulcan
(Dahlia 'Vulcan')

Dalia Alva's Regalia
(Dahlia 'Alva's Regalia')

Dalia Fuzzy Wuzzy
(Dahlia 'Fuzzy Wuzzy')

Se afiseaza 22-42 din 118 de articole

Bulbii sunt camara plantei, cufarul semintei de flori.

In magazinul nostru online vei gasi o bogata sursa de plante, flori, bulbi si arbori din cele mai diversificate si deosebite soiuri. Toate plantele sunt disponibile la preturile cele mai avantajoase. Convinge-te si acceseaza acum cu incredere magazinul nostru de plante!

Bulbul este samanta anumitor plante monocotiledonate perene. Forma bulbului este in mare parte globulara. In interiorul acestuia se afla mugurul care va da viata plantei, cand aceasta este sadita in pamant si apoi udata.

Plantele care au bulbi se planteaza foarte usor si nu necesita o ingrijire deosebita. Printre cele mai raspandite si comune plante ornamentale sau flori cu bulbi sunt lalelele, narcisele, zambilele si brandusele. Acestea infloresc primavara. Crinii sunt si ei flori cu bulbi, dar care infloresc vara. Cea mai cunoscuta planta cu bulbi care creste in anotimpul de toamna este sofranul.

Un an nou plin cu lalele. Da, te poti bucura de frumusetea si gingasia lalelelor chiar din primele luni ale anului. Cum este acest lucru posibil, daca afara cand privesti pe fereastra vezi pete albe de zapada din loc in loc care inca nu s-au topit? Da, acest lucru este posibil daca vei planta bulbii de lalele in ghivece. In casa ta, cu siguranta, primavara a venit mai devreme. Pentru ca aceste lucru sa fie posibil te sfatuim sa plantezi in ghivece soiurile mai mici de lalele, astfel florile vor arata grozav.

Plantele cu bulbi se pot sadi primavara sau toamna. Plantarea florilor cu bulbi de primavara va aduce culoare si prosperitate gradinii tale pe tot parcursul verii. Unele soiuri de flori cu bulbi sunt rezistente si raman inflorite chiar pana toamna tarziu. Ce poate fi mai placut decat o toamna calda pictata intr-o paleta bogata de culori a florilor care impodobesc gradina ta.

Florile cu bulbi plantate toamna vor oferi gradinii tale inca din primele zile de primavara un peisaj uimitor plin de culoare si prosperitate. Parfumul florilor se va combina intr-o mireasma placuta cu parfumul florilor de mar si cires sau cu celelalte flori din pomii din gradina ta.

Avantajul florilor cu bulbi de primavara este ca acestea pot fi plantate si in ghivece dar si in gradini, astfel casa, tereasa si gradina ta vor primi mireasma parfumului floral dar si viata datorita culorilor vibrante ale florilor pline de gingasie.

Indiferent de soiul plantei, bulbii trebuie saditi la o adancime de 2 sau de 3 ori decat marimea lor.

Indiferent de pretentiile tale, in magazinul nostru online vei gasi o varietate bogata de soiuri de plante si flori cu bulbi. Poate visai la o gradina plina cu crini imperiali care imbraca curtea casei tale cu un parfum placut. Iubesti cu ardoare aspectul si gingasia lalelelor care iti umple gradina cu o varietate de culori care mai de care mai deosebite. Esti indragostit de mirosul placut pe care il emana florile minunate ale zambilelor. Toate dorintele tale se vor indeplini. Intra acum in magazinul nostru online si alege florile preferate cu bulbi dintr-o varietate larga de soiuri si culori. Pentru o gradina inflorita si plina de viata, pentru prospetimea casei tale si pentru culoare terasei te asteptam la noi!