Magnolii  Exista 22 produse.

pe pagina
Magnolia stellata Rosea
(Magnolia stellata Rosea)

Magnolia stellata Rosea este un arbust ornamental cu flori care face parte din familia Magnoliaceae. Magnolia stellata este originara din Japonia iar in perioada de inflorire in general in luna Aprilie, arbustul este extrem de decorativ.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-22 din 22 de articole

Frumusetea, maiestria si parfumul placut al florilor de magnolii.

Frumusetea adevarata a unei gradini superbe trebuie sa incante privirile dar si simtul orcarei persoane care se plimba sau admira frumusetea acelei gradini. Culorile si mirosul placut al florilor din gradina, zumzetul albinelor care zboara din floare in floare si fluturii jucausi din gradina te vor umple de energie pozitiva.

Pentru ca tu sa stii mai multe despre magnolii, despre acest arbore nobil, iti oferim cateva informatii utile care te vor face cu siguranta sa alegi si tu acest arbore pentru a-l planta in gradina sau curtea casei tale.

Numele acestei plante provine de la botanistul francez Pierre Magnol. Magnolia este cultivata in Asia, America si in China unde a fost folosita ca si o planta vindecatoare de boli. In Romania este adusa doar pe la sfarsitul anilor 1800. Inaltimea acestor specii de arbori este cuprinsa intre 3 metri Magnolia Liliflora iar Magnolia grandiflora si acuminata intre 28-30 metri.

Florile de magnolii sunt mari, solitare si regulate iar culorile difera in functie de specie. Exista magnolii cu flori albe, roz, mov, verzui-galbui, albastrui sau purpurii.

Acest arbore viu colorat este ideal pentru gradinele in stil englezesc, asiatic sau celor tipice italiene. Construiesteti o mica oaza de frumusete in propria curte.

Magnolia este un arbore care nu este foarte pretentios. Arborele de magnolie provine din tinuturile calduroase. De aceea in general acest copac prefera si iubeste soarele dar se poate planta si in zonele semiumbroase.

Speciile de magnolii sunt plantele perfecte pentru decorarea gradinilor, parcurilor sau aleilor. In perioada de inflorire, culorile spectaculoase ale acestuia in combinatie cu verdele iradiant al altor plante vor crea un contrast care iti va taia respiratia. Daca doresti sa plantezi un arbore din specia magnoliilor, nu uita ca acest tip de copac are nevoie de spatiu, la maturitate copacul va fi mult mai inalt iar coroana lui foarte bogata.

Udarea magnoliei se face saptamanal daca acest copac este situat intr-o zona mai uscata si unde ploua mai putin. In rest magnolia isi asimileaza apa necesara de la ploaie.

Magnolia nu necesita lucrari de intretinere amanuntite spre deosebire de alte plante. De preferat se vor taia si curata crengile coroanei primavara dupa ce trec florile. Acum ai prilejul de a planta magnolii in gradina sau curtea ta iar ingrijirea lor nu iti va da nicio bataie de cap si totusi te vei putea bucura de frumusetea si de umbra pe care o ofera in perioadele calduroase de vara.

Magazinul nostru online este bogat asemenea unei gradini botanice. Explorarea acestuia este o reala placere iar cumparaturile o activitate nemapomenit de placuta. Alege cu incredere cele mai minunate plante care infrumuseteaza gradinile, locuinta, locurile publice si de ce nu chiar si un balcon mic.

Exploreaza si tu gradina noastra online plina de culoare si veselie. Alege plantele pe care le preferi la preturile cele mai avantajoase.