Evonimus Compact (Euonymus alatus Compactus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus alatus Compactus este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Este cunoscut sub denumirea de Evonimus Compact. Formeaza tufisuri dense si compacte cu aspect usor rotunjit. Frunzele au o forma ovala si prezinta nuante de verde inchis. Toamna ele devin extrem de decorative datorita transformarii lor in nuante de roz intes-purpuriu.

Detalii

RON 60

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Evonimus Compact infloreste in lunile mai si iunie. Prefera locurile cu umbra sau locurile cu semi-umbra. Este un arbusti decorativ de talie mare care poate sa se dezvolte la maturitate la o inaltime de 200-300 de centimetri. Se adapteaza foarte bine in orice tip de sol. Tolereaza foarte bine poluarea.

Euonymus alatus Compactus este un arbust decorativ prin port, frunze si fructe, ideal pentru gradinile asiatice, englezesti, rustice, dar si ca arbore decorative in zonele publice. Mascheaza foarte bine locurile mai putin aspectuoase ale oricarui spatiu verde. Se poate planta solitar sau in grupuri. Este o planta perfecta si pentru realizarea de garduri vii.
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaUmbra
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite