Prun  Exista 8 produse.

Prun Agen
(Prunus domestica Agen)

Prunul Agen este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate. Fructele se numesc prune, au o forma ovala usor crestata pe o parte.

Prun Sermina
(Prunus domestica Sermina)

Prunul Sermina este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Florile sunt mici, albe formate din 5 petale.

Prun Anna Spath
(Prunus domestica Anna Spath)

Prunul Anna Spath este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Este un soi german. Frunzele au o forma ovala cu varful ascutit si cu marginile usor dintate. Fructele sunt mari cu o forma sferica, asimetrica usor alungita.

Prun President
(Prunus domestica President)

Prunul President este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceaea. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Prun Cacanska Lepotica
(Prunus domestica Cacanska Lepotica)

Prunul Cacanska Lepotica este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor crestate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe formate din 5 petale.

Prun Bluefree
(Prunus domestica Bluefree)

Prunul Bluefree este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-alungita cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt mici, albe formate din 5 petale.

Prun Althan
(Prunus domestica Althan)

Prunul Althan este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala lunguitata cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis.

Prun Stanley
(Prunus domestica Stanley)

Prunul Stanley este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Este un soi american productiv care rodeste inca din primii ani de la plantare. Frunzele au o forma ovala-lunguiata cu varful ascutit intr-o culoare verde inchis.

Se afiseaza 1-8 din 8 de articole