Piersic  Exista 5 produse.

Piersic Cardinal
(Prunus persica Cardinal)

Piersicul Cardinal este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae din genul Prunus. Este un arbore de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde crud. Florile sunt formate din 5 petale si pot avea o culoare roz deschis sau galbena.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Piersic Champion
(Prunus persica Champion)

Piersicul Champion este un pom fructifer de talie mica care face parte din familia Rosaceae din genul Prunus. Frunzele au o forma lanceolata scurta cu marginile usor dintate intr-o culoare verde. Florile sunt intr-o nuanta de roz deschis.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Piersic Dixired
(Prunus persica Dixired)

Piersicul Dixired este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceaea. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde crud iar Fructele sunt mijlocii spre mari cu o greutate de aproximativ 125-130 de grame.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Nectarin Flavortop
(Prunus persica Flavortop)

Nectarinul Flavortop este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Nectarinele se aseamna foarte mult cu piersicile, diferenta fiind ca cele dintai nu sunt pubescente. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde crud iar fructele sunt mari cu o greutate de aproximativ 140 de grame.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Nectarin Nectared 4
(Prunus persica Nectared 4)

Nectarinul Nectared 4 este un pom fructifer de talie mijlocie care se aseamana cu Piersicul, diferenta fiind lipsa pubescentelor de pe fructe. Nectarinul face parte din familia Rosaceae. Este un soi american.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-5 din 5 de articole