Cires  Exista 7 produse.

Cires Rubin
(Prunus avium Rubin)

Ciresul Rubin este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe si cresc grupate in cate 2 sau 4 flori.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cires Jubileu
(Prunus avium Jubileu)

Ciresul Jubileu este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom semiviguros cu o coroana globulara compacta. Frunzele au o forma ovala, ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe parfumate. Fructele cresc sub forma de ciorchine sustinute de codite.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cires Stella
(Prunus avium Stella)

Ciresul Stella este un pom fructifer de talie medie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala, ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cires Germersdorf
(Prunus avium Germersdorf)

Ciresul Germersdorf este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovala-alungita cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cires Van
(Prunus avium Van)

Ciresul Van este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceeae. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Cires Negre de Bistrita
(Prunus avium Negre de Bistrita)

Soiul Cireselor Negre de Bistrita este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceeae. Este un arbore de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovala lunguiata cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe si parfumate.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Cires Bigareau Burleat
(Prunus avium Bigareau Burleat)

Ciresul Bigareau Burleat este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi francez. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, parfumate. Fructele sunt mari si au o forma sferica usor turtita intr-o nuanta de rosu-visiniu lucios.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-7 din 7 de articole