Cais  Exista 4 produse.

Cais Cea mai buna de Ungaria
(Prunus armeniaca Cea mai buna de Ungaria)

Cea mai buna de Ungaria este un pom fructifer de talie mare si face parte din familia Rosaceae din genul Prunus. Este un soi unguresc. Frunzele au o forma lanceolata, marime medie si are o culoare verde inchis cu marginile usor dintate. Fructele sunt de marime mijlocie in nuante de galben cu portocaliu cu o crestatura pe mijloc.

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Cais Uriasa de Cegled
(Prunus armeniaca Uriasa de Cegled)

Uriasa de Cegled este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Frunzele au o forma ovata-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele au o forma ovoidala in nuante de portocaliu cu pete rosii pe partea care este expusa la soare.

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Cais Bergeron
(Prunus armeniaca Bergeron)

Bergeron este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mari cu o coaja galbena cu pete rosiatice pe partea care este expusa la soare. Fiecare fruct are o crestatura pe mijlocul lui. Pulpa are un gust deosebit de aromat...

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Cais Sulmona
(Prunus armeniaca Sulmona)

Sulmona este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Este un pom fructifer de talie mica. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mijlocii cu o greutate de aproximativ 80 de grame.

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-4 din 4 de articole