Cais Sulmona (Prunus armeniaca Sulmona)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Sulmona este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Este un pom fructifer de talie mica. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mijlocii cu o greutate de aproximativ 80 de grame.

Detalii

RON 25

  • rad. ambalata

Adauga la lista de dorinte

Fructele au o forma sferica-ovoida cu o pielita galben-portocaliu cu pete rosiatice. Pulpa este intr-o nuanta portocalie deschisa cu un gust aromat si suculent. Fructul prezinta un singur sambure de marime mijlocie.

Perioada de inflorire a caisului Sulmona este in luna aprilie. Perioada de coacere a fructelor este in lunile iulie si august. La maturitate Caisul Sulmona poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri. Acest cais este un soi rezistent la boli.

Plantarea se recomanda a se face in locurile cu mult soare pentru o dezvoltare armonioasa si un rod de calitate.

Caisul Sulmona este un soi foarte cultivat, datorita faptului ca este foarte productiv in fructe aromate. Fructele se pot consuma crude sau in diferite moduri de conservare sub forma de gem, dulceata, suc, compot. Caisul Sulmona se foloseste foarte mult la diferite deserturi cu fructe.
Perioada de inflorire Aprilie
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Perioada de coacere Iulie, August
Marime la livrare rad. ambalata Ghid Dimensiuni

Produse inrudite