Pomi fructiferi  Exista 49 produse.

pe pagina
Cais Sulmona
(Prunus armeniaca Sulmona)

Sulmona este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea din genul Prunus. Este un pom fructifer de talie mica. Frunzele au o forma ovata ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mijlocii cu o greutate de aproximativ 80 de grame.

Nuc Milotai
(Juglans Milotai)

Nucul Milotai este un arbore care face parte din familia Juglandaceae. Este un arbore din categoria pomilor fructiferi. Este un pom de talie mare care poate sa se dezvolte la o inaltime de 25-30 de metri. Trunchiul este gros cu o scoarta neteda. Coroana lui este mare si deasa. Frunzele sunt mari, compuse, intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Bereczki
(Cydonia Bereczki)

Gutuiul Bereczki este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un arbore de talie mijlocie care se inrudeste cu marul si parul. Copacul are un aspect robust. Coroana este densa cu o forma neregulata. Frunzele au o forma ovata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Cires Rubin
(Prunus avium Rubin)

Ciresul Rubin este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe si cresc grupate in cate 2 sau 4 flori.

Cires Jubileu
(Prunus avium Jubileu)

Ciresul Jubileu este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom semiviguros cu o coroana globulara compacta. Frunzele au o forma ovala, ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe parfumate. Fructele cresc sub forma de ciorchine sustinute de codite.

Cires Stella
(Prunus avium Stella)

Ciresul Stella este un pom fructifer de talie medie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala, ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Cires Germersdorf
(Prunus avium Germersdorf)

Ciresul Germersdorf este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovala-alungita cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Cires Van
(Prunus avium Van)

Ciresul Van este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceeae. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Cires Negre de Bistrita
(Prunus avium Negre de Bistrita)

Soiul Cireselor Negre de Bistrita este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceeae. Este un arbore de talie mijlocie. Frunzele au o forma ovala lunguiata cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe si parfumate.

Cires Bigareau Burleat
(Prunus avium Bigareau Burleat)

Ciresul Bigareau Burleat este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi francez. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe, parfumate. Fructele sunt mari si au o forma sferica usor turtita intr-o nuanta de rosu-visiniu lucios.

Visin Mocanesti
(Prunus cerasus Mocanesti)

Visinul Mocanesti este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Acesta este un arbore de talie mica. Frunzele sunt lucioase intr-o culoare de verde inchis cu o forma ovala, cu varf ascutit si cu marginile usor dintate. Florile sunt albe.

Visin Jubileu de Erd
(Prunus cerasus Jubileu de Erd)

Jubile de Erd este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un pom de talie mijlocie cu trunchiul gros si cu o coroana globulara. Frunzele au forma ovala ascutita cu marginile usor crestate intr-o culoare verde crud. Florile sunt albe.

Visin Productiva de Debretin
(Prunus cerasus Productiva de Debretin)

Productiva de Debretin este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un arbore de talie mijlocie cu o productivitate mare de buna calitate. Frunzele au o forma ovala-lunguita cu varf ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Fructele sunt mari cu o greutate de aproximativa 7 g si au o forma sferica usor turtita...

Prun Agen
(Prunus domestica Agen)

Prunul Agen este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate. Fructele se numesc prune, au o forma ovala usor crestata pe o parte.

Prun Sermina
(Prunus domestica Sermina)

Prunul Sermina este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde crud. Florile sunt mici, albe formate din 5 petale.

Prun Anna Spath
(Prunus domestica Anna Spath)

Prunul Anna Spath este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Este un soi german. Frunzele au o forma ovala cu varful ascutit si cu marginile usor dintate. Fructele sunt mari cu o forma sferica, asimetrica usor alungita.

Prun President
(Prunus domestica President)

Prunul President este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceaea. Frunzele au o forma ovala ascutita cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate.

Prun Cacanska Lepotica
(Prunus domestica Cacanska Lepotica)

Prunul Cacanska Lepotica este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-ascutita cu marginile usor crestate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt albe formate din 5 petale.

Prun Bluefree
(Prunus domestica Bluefree)

Prunul Bluefree este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala-alungita cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Florile sunt mici, albe formate din 5 petale.

Prun Althan
(Prunus domestica Althan)

Prunul Althan este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Frunzele au o forma ovala lunguitata cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis.

Prun Stanley
(Prunus domestica Stanley)

Prunul Stanley este un pom fructifer de talie mijlocie care face parte din familia Rosaceae. Este un soi american productiv care rodeste inca din primii ani de la plantare. Frunzele au o forma ovala-lunguiata cu varful ascutit intr-o culoare verde inchis.

Se afiseaza 22-42 din 49 de articole

Te-ai gandit vreodata ca spatiul nefolositor din spatele casei tale se poate transforma intr-o gradina minunata sau de ce nu intr-o mica livada cu tot felul de soiuri de pomi fructiferi? Noi iti sugeram aceasta ideea geniala. Ce astepti? Acum este momentul tau!

Magazinul nostru online ofera o gama bogata de plante si arbori, iar pentru tine o multime de soiuri din categoria pomilor fructiferi.

Nu stii ce sa alegi? Noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si informatii care cu siguranta iti vor fii de mare ajutor.

Pomii fructiferi sunt arbori sau copaci cu o talie mai mica decat coniferele. Acestia sunt mai sensibili si necesita o ingrijire mai mare. Pomii fructiferi se cultiva pentru intrebuintarea fructelor.

Organele pomilor se impart in doua mari categorii, prima categorie sunt organele vegetale adica radacina, tulpina, ramurile, mugurii si frunzele, si a doua categorie sunt organele reproductive florile, fructele si semintele.

Radacina fixeaza pomii fructiferi in sol si le ofera substantele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta.Tulpina este partea aeriana a pomului care este alcatuita din trunchi, ramuri, muguri, frunze, flori si seminte.

Pomii fructiferi revin la viata primavara si isi impodobesc ramurile cu muguri, frunze si flori parfumate, culoarea lor difera de la soi la soi. Toamna fructele se pot culege. Tot in timpul toamnei tarzii frunzele pomilor fructiferi imbraca o haina galbena care vor cadea rand pe rand.

Cerintele si factori de mediu sunt in functie de soiul si tipul pomilor fructiferi. Pomii fructiferi au nevoie de intretinere pentru ca acestia sa se dezvolte si pentru ca sa dea roade bune. Se va face o intretinere pentru a inlatura daunatorii si bolile si se vor inlatura buruienile. Solul se va imbunatati cu ingrasaminte naturale sau chimice daca aceasta este singura optiune disponibila. Udarea solului se va face perioic.

Pomii fructiferi au nevoie periodic si de taierea si curatarea lor, aceste operatiuni se recomanda a se executa in perioadele de repaus ale pomilor, adica toamna dupa ce frunzele au cazut.

Doresti ca pomii tai fructiferi sa dea rod pe tot parcursul anului? Atunci sfatul nostru este sa plantezi diferite soiuri de pomi fructiferi care dau rod si vara si toamna. Alege mai multe precum marul, ciresul, prunul, gutuiul, piersicul,visinul, nucul.

Plantarea pomilor fructiferi in gradina ta este o alegere grozava, deoarece pe toata durata de viata acestia dau rod pana la uscarea lor. In perioda de tinerete acestia formeaza tot mai multe ramuri, iar rodul creste semnificativ. Perioadele de tinerete ale pomilor fructiferi dureaza in functie de soi. La piersic, meri si peri durata este de 2-3 ani. La pruni, caisi si visini durata de 3-5 ani. La ciresi durata este de 4-6 ani si la nuc si castan durata de tinerete este de 6-10 ani.

In magazinul nostru online vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de pomi fructiferi din diferite soiuri.

Cu siguranta vei gasi pomi pe care doresti cu mare drag sa ii vezi inflorind in micuta ta gradina si apoi sa te bucuri de fructele lor delicioase.

Sfatul nostru este sa investesti intr-o livada deoarece vei avea multe foloase de pe urma acestor pomi fructiferi. Livezile pomicole sunt o investitie care ofera profit prin rodul lor aproape 15-60 de ani.

Deci de ce sa nu investesti in ceva folositor pentru tine si intreaga familie si sa te bucuri de prospetimea fructelor proaspete chiar din propia ta livada?