Pin densiflora Umbraculifera (Pinus densiflora Umbraculifera)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus densiflora Umbraculifera este o specie de conifer recunoscuta mai simplu si sub denumirea sa de Pin densflora Umbraculifera. Este un conifer aciform vesnic verde ce face parte din familia Pinaceae. Este deosebit de comun in tari precum Japonia. Aspectul sau decorativ impresionant este dat de vigoarea ramificatiilor dar si de forma de "umbrela" a coroanei.

Detalii

RON 115

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi cuprinse intre 5 si 10 m. De asemenea, dispune de conuri alungite, ovale. Ii sunt favorabile solurile neutre, bine drenate, ce au un Ph alkalin sau acid. In vederea unei cresteri substantiale si mai rapide, se recomanda amplasarea acestei specii de Pin in locuri ce au parte de cat mai multa lumina naturala. Gradul de umiditate al solului in care este plantat trebuie sa fie moderat, acestui conifer nefiindu-i prielnice locurile mlastinoase.

Rata de crestere este mica si in functie de conditiile climatice si de sol, aceasta specie de talie medie va atinge inaltimea maxima in peste 50 de ani din momentul in care a fost plantata. Tolereaza poluarea, de aceea se poate dezvolta optim si ca parte a peisagisticii urbane.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite