Conifere  Exista 120 produse.

pe pagina
Ienupar orizontal Wiltonii
(Juniperus hor. 'Wiltonii')

Juniperus horizontalis 'Wiltonii' este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Cupressaceae. Creste si se raspendeste puternic in latime. Formeaza un covor verde tarator. Frunzisul creste sub forma aciculara iar acele sunt aplatizate cu aspect solziform in nuante de gri-vernil.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar orizontal Limeglow
(Juniperus hor.Limeglow)

Juniperus horizontalis Limeglow este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Formeaza o movila densa care creste si se dezvolta foarte mult in latime. Crengutele cresc arcuite usor orientate in sus.

Pret: RON 24.15
Cantitate
Cumpara
Ienupar orizontal Plumosa
(Juniperus hor.Plumosa)

Juniperus horizontalis Plumosa este un conifer cu cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste bogat si rasfirat cu aspect tarator. Ramurile sunt usor arcuite in sus iar frunzele cresc sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solziform in nuante de verde-albastrui. Culoarea rezista pe tot parcursul anului.

Pret: RON 51.15
Cantitate
Cumpara
Ienupar Obelisk
(Juniperus Obelisk)

Juniperus Obelisk este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Creste dens si compact cu o forma conica-columnara. Frunzisul se prezinta sub forma aciculara in nuante de verde inchis-albastrui.Acele au o marime de 20 de milimetri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Zada pendulara
(Larix kaempferii Pendula)

Larix kaempferii Pendula este un conifer care face parte din familia Pianceae si este originar din Japonia. Denumirea populara romaneasca este Zada pendulara. Este un conifer extrem de decorativ datorita coroanei interesante in forma pendulara (plangatoare) dar si a faptului ca Zada este una dintre putinele specii de conifere cu frunze cazatoare, oferind...

Pret: RON 275.00
Cantitate
Cumpara
Molid pendular
(Picea abies Inversa)

Picea abies Inversa este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Ramurile cresc dens cu aspect pendular-plangator iar trunchiul nu este vizibil datorita ramurilor sale decorative. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde inchis iar fructele sunt conuri care la maturitate capata o nuanta maronie.

Pret: RON 300.00
Cantitate
Cumpara
Molid sarbesc pendular
(Picea omorika Pendula)

Picea omorika Pendula este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Trunchiul creste drept cu varful putin curbat iar Ramurile au un aspect pendular-plangator care ii ofera un aspect foarte interesant.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Molid argintiu Koster
(Picea pungens Koster)

Picea pungens Koster este un arbore din categoria coniferelor. Acesta poarta denumirea populara de Molid argintiu Koster si este originar din Colorado, Statele Unite ale Americii. Molidul este un arbore cu frunzele vesnic verzi si ramuri dense.

Pret: RON 350.00
Cantitate
Cumpara
Molid argintiu Oldenburg
(Picea pungens Oldenburg)

Picea pungens Oldenburg sau sub denumirea cunoscuta de Molid argintiu Oldenburg este un conifer vesnic verde ce provine din Muntii Stancosi ai Americii de Nord. Aceasta specie ofera un aspect salbatic mediului inconjurator si transforma gradinile in colturi desprinse parca din rai.

Pret: RON 350.00
Cantitate
Cumpara
Zambru
(Pinus cembra)

Pinus cembra sau Zambrul este un conifer ce creste si in tara la noi in stare naturala in muntii Rodnei. Este o specie de pin ce creste in muntii Alpi si in Carpati. Zambrul face parte din categoria pinilor albi. Frunzele sale sunt sub forma de ace ce cresc cate cinci, grupate in fascicule.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Zambru Glauca
(Pinus cembra Glauca)

Pinus cembra Glauca sau Zambru Glauca este un arbore din categoria coniferelor, din clasa Pinus si familia Pinaceae. Eeste un arbore vesnic verde ce provine din zonele muntoase ale Europei, fiind regasit in abundenta in muntii Carpati si in Alpi.

Pret: RON 109.50
Cantitate
Cumpara
Pin Siberian Glauca
(Pinus pumila Glauca)

Pinus pumila Glauca este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza o tufa densa si bogata in frunzis si ramuri. Frunzele se prezinta sub forma aciculara lunga in nuante de verde-albicios, albastru-gri si cresc in perechi.

Pret: RON 119.50
Cantitate
Cumpara
Tisa Fastigiata
(Taxus baccata Fastigiata)

Taxus baccata Fastigiata este un conifer vesnic verde care face parte din familia Taxaceae avand denumirea populara de Tisa. Este un conifer originar din Europa, Africa si Asia. Creste in pozitie verticala de tip columnar. 

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Tisa Hilii
(Taxus media Hillii)

Taxus media Hillii este un conifer vesnic verde care face parte din familia Taxaceae. Creste sub forma de arbusti dens si bogata. Frunzisul se prezinta sub forma aciculara in nuante de verde inchis. Acele cresc foarte dens pe ramuri.

Pret: RON 49.50
Cantitate
Cumpara
Tuia Europa Gold
(Thuja occ.Europa Gold)

Thuja occidentals Europa Gold este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens si bogat sub forma conica. Frunzisul se prezinta sub forma aciculara aplatizata cu aspect solzifor.

Pret: RON 32.00
Cantitate
Cumpara
Tuia Globulara
(Thuja occ.Globosa)

Thuja occidentalis Globosa este un conifer vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens, bogat si compact cu o forma naturala, globulara cu ramurile scurte. Frunzisul sau se prezinta sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solzuros in nuante de verde crud-inchis iar in anotimpul rece frunzisul devine verde-maroniu.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Tuia Rheingold
(Thuja occ.Rheingold)

Thuja occidentalis Rheingold este un conifer cu portul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens, bogat si compact sub forma globulara. Frunzisul este extrem de decorativ datorita culorii sale in nuante de verde-galben-auriu. In anotimpul rece frunzisul devine bronz-auriu.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Tuia Yellow Ribbon
(Thuja occ.Yellow Ribbon)

Thuja occidentalis Yellow Ribbon este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens si bogat cu ramurile scurte sub forma conica. Frunzele se prezinta sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solzuros in nuante de verde-galbui, galben-brun. Conurile sunt lunguiete iar la maturitate au o nuanta maronie.

Pret: RON 30.00
Cantitate
Cumpara
Tsuga canadensis Jeddeloh
(Tsuga canadensis Jeddeloh)

Tsuga canadensis Jeddeloh este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un tufis mare cu un aspect decorativ interesant. Creste dens si bogat cu ramurile arcuite in jos avand un aspect pendular. Scoarta trunchiului este in nuante de brun-roscat iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde inchis lucios.

Pret: RON 55.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Ivonne
(Chamaecyparis laws.Ivonne)

Chamaecyparis lawsoniana Ivonne este un conifer care face parte din familia Cupressaceae. Acest soi are frunzele verzi pe tot parcursul anului. Chiparosul formeaza o coroana densa si compacta sub forma conica.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar chinezesc Variegata
(Juniperus chinensis Variegata)

Juniperus chinensis Variegata este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Este un soi de Ienupar originar din Asia, mai exact din China, Japonia si Mongolia. Se fixeaza puternic in pamant iar scoarta trunchiului are o nuanta maronie inchisa.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 85-105 din 120 de articole

Magnificele conifere sunt arbori puternici, falnici si mereu frumosi.

Coniferele sunt intalnite in zonele subarctice, temperate si subtropicale. Cele mai cunoscute soiuri de conifere sunt bradul, bradul alb, molidul, pinul, zada, ienuparul, tuia care mai poarta si denumirea de arborele vietii, tisa, chiparosul, cedrul, laricele, cupresifolia si sequia.

Coniferele se prezinta ca fiind arbori inalti cu un trunchi drept fara ramificatii ca a arborilor din soiul de foioase, frunzele sunt mici, aciculare adica sub forma de ace si sunt acoperite cu ceara. Toate soiurile de conifere produc o substanta cleioasa si lipicioasa care se numeste rasina. Aceasta substanta pe care o emana este colorata in alb-galbui sau rozaliu si are un miros placut. Coniferele ,datorita structurii lor formata din fibra rasinoasa, se pot clatina si indoi cu usurinta rezistand si la cele mai puternice vanturi fara ca acestea sa se rupa cu usurinta. Frunzele coniferelor au un miros placut. Ramurile coniferele nu formeaza o coroana ca si la speciile celorlalti arbori. Coniferele prezinta ramuri aplecate in jos iar radacina acestora este puternica si se formeaza adanc in pamant.

Coniferele cresc si se dezvolta mai greu decat alte soiuri de arbori. Dar in schimb traiesc foarte mult, ajungand pana la sute de ani.

Coniferele se dezvolta puternic in inaltime si latime si au nevoie de mai mult spatiu decat celelalte soiuri de arbori. Daca spatiul mic al gradinii tale nu iti permite plantarea coniferelor mari, noi iti sugeram sa optezi pentru coniferele de talie mai mica, precum tuia si ienuparul. Acesti arbori sunt ideali pentru spatiile mai mici si iti vor infrumuseta gradina.

Inmultirea coniferelor se datoreaza conurilor pe care acestea le produc. Acelasi arbore produce conuri barbatesti si femeiesti. Conurile barbatesti se formeaza pe crengile cele mai tinere, iar conurile femeiesti sunt mai mari si se formeaza pe crengile mai groase si mai puternice.

Coniferele sunt cei mai puternici arbori si rezista si la cele mai joase temperaturi.

Daca tocmai ai plantat in gradina conifere incearca sa le feresti de razele puternice si directe ale soarelui in primele saptamani si, nu uita, acesti arbori sunt mereu verzi datorita solului umed. Te sfatuim ca in anotimpurile calduroase si mai secetoase sa le uzi solul.

In magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de arbori din categoria coniferelor. Indiferent de stilul gradinii tale, cu siguranta nu trebuie sa lipseasca si coniferele din interiorul acesteia. Acest tip de arbori nu necesita foarte multa ingrijire ca si alte soiuri. Daca doresti ca gradina ta sa fie plina de viata si de o culoare verde proaspat alege coniferele tale preferate.

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul si iti place mirosul placut de brad dar nu si cetina de pe covorul tau? Noi iti sugeram sa iti plantezi in gradina ta un brad falnic pe care il vei putea impodobi an de an impreuna cu familia ta.

Alege acum coniferele preferate pentru gradina ta si vei vedea ce transformare frumoasa va primi infatisarea acesteia si cu siguranta vei avea parte si de un aer mai proaspat datorita acestor arbori.