Reduceri

Carpen Gard Viu
(Carpinus betulus)

Carpinus betulus mai este recunoscut si sub denumirea sa de Carpen Gard Viu. Acest arbore ornamental deosebit face parte din familia Betulaceae, uimind atat prin capacitatea sa extinsa de lastarire si drajonare cat si prin aspectul sau luxuriant.

Pret: RON 0.96 RON 1.20 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Lemn Cainesc Aureum
(Ligustrum ov.Aureum)

Ligustrum ovalifolium Aureum este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Aureum. Este vesnic verde si face parte din familia Oleaceae. Surprinde prin aspectul oval, lucios al frunzelor de culoare verde pe interior si galben-auriu in exterior (pe margini), precum si prin florile mici, de culoare alb-mat.

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Catina Ornamentala
(Pyracantha coccinea)

Pyracantha coccinea este o specie arbustiva fructifera, cu rol ornamental accentuat, cunoscuta si sub denumirea sa populara de Catina Ornamentala. Vesnic verde, ea face parte din familia Rosaceae si este originara din Sudul Europei si Asia. Surprinde prin fructele de forma globuloasa, rosii-portocalii, care apar in perioada septembrie – octombrie.

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Ploaie de Aur Gard Viu
(Forsythia intermedia)

Forsythia intermedia mai este recunoscuta si sub denumirea sa populara de Ploaie de Aur Gard Viu. Aceasta specie arbustiva ornamentala uimeste prin splendoarea inflorescentelor aurii, precum si prin forma oval-alungia (pana la lanceolata) a acestora. Infloreste puternic, viu, de aceea este ideala plantarea ei cu rolul de gard viu.

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Dracila purpurie
(Berberis thunbergii Atropurpurea)

Berberis thunbergii Atropurpurea este un arbore ornamental cunoscut si sub denumirea sa populara Dracila Purpurie. Frunzele de culoare rosu inchis, chiar rosu carmin pe durata toamnei, precum si forma sa rotunjita sunt particularitati ale acestui arbore ce-i determina frumusetea. Aspectul sau viu, energic, aduce un strop de vitalitate in orice loc in care...

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Scorus Negru
(Aronia melanocarpa)

Aronia melanocarpa creste sub forma de arbust si face parte din familia Rosaceae. Este o planta originara din America de Nord iar dupa ce a fost introdusa pe meleagurile noastre, denumirea populara romaneasca a acestui arbust este Scorusul Negru.

Pret: RON 20.00 RON 25.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Stejar Rosu American
(Quercus rubra)

Quercus rubra este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Fagaceae. Denumirea populara este Stejarul Rosu American fiind un arbore originar din America de Nord.

Pret: RON 36.00 RON 45.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Tisa Hicksii
(Taxus media Hicksii)

Taxus media Hicksii este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa de Tisa Hicksii. Face parte din familia Taxaceae, este o specie de talie medie si se remarca atat prin aspectul dens, de un verde crud al frunzisului precum si prin fructele de culoare rosie carora le da nastere. 

Pret: RON 44.00 RON 55.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Frasin de camp
(Fraxinus angustifolia)

Fraxinus angustifolia este un arbore cu frunzele cazatore cunoscut sub denumirea de Frasinul de Camp. Frasinul face parte din familia Oleaceae. Formeaza o coroana inpunatoare usor sferica. Coaja tulpinei este neteda intr-o culoare gri. 

Pret: RON 48.00 RON 60.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Artar Norvegian
(Acer platanoides)

Acer platanoides este un arbore cunoscut sub denumirea de Artarul Norvegian. Este un arbore de talie mare care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri. Artarul Norvegian este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Spindaceae.

Pret: RON 60.00 RON 75.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Paltin Argintiu
(Acer saccharinum)

Acer saccharinum este un arbore cu frunzele cazatorae care face parte din familia Sapindaceae. Denumirea populara romaneasca este Paltinul Argintiu. Formeaza o coroana densa cu o forma neregulata. Frunzele au o forma palmata cu crestaturi profunde, formata din 5 lobi si cu margini zimtate.

Pret: RON 60.00 RON 75.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Arbore Platan
(Platanus acerifolia)

Platanus acerifolia este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Platanaceae. Este cunoscut sub denumirea de Arborele Platan. Formeaza o coroana mare cu o forma neregulata. Coaja trunchiului este neteda in nuante de gri-vernil cu o tendinta de exfoliere.

Pret: RON 65.00 RON 95.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Mesteacan
(Betula pendula)

Betula pendula este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Denumirea populara romaneasca a acestui arbore este mesteacanul. Coaja trunchiului este subtire asemenea unei foite de hartie in nuante de alb cu gri.

Pret: RON 68.00 RON 85.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Arbore lalea
(Liriodendron tulipifera)

Liriodendron tulipifera este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Este originar din America de Nord. Denumirea populara romaneasca a acestei specii este Arborele Lalea. Formeaza o coroana mare, densa cu o forma neregulata.

Pret: RON 68.00 RON 85.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Fat Albert
(Picea pungens Fat Albert)

Picea pungens Fat Albert este o specie de brad argintiu care face parte din familia Pinaceae. Este un conifer foarte apreciat datorita formei sale conice-piramidale. Crengile sunt lungi iar la maturitate bradul este rezistent si robust. Frunzele au forma aciculara in nuante de albastru-argintiu.

Pret: RON 150.00 RON 200.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-15 din 15 de articole