Reduceri

Clopotei Campanula portenschlagiana
(Campanula portenschlagiana)

Campanula portenschlagiana este o planta erbacee perena care face parte din familia Campanulaceae. Creste dens si se ramifica usor formand un covor bogat in frunze si flori. Florile sunt mici, au forma de clopotei si cresc din abundenta in perioada de inflorire.

Pret: RON 7.20 RON 9.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Agastache Blue Fortune
(Agastache Blue Fortune)

Agastache Blue Fortune este o planta perena decorativa care face parte din familia Lamiaceae fiind originara din America de Nord. Creste sub forma de tufisuri dense si bogate. Este o planta placut parfumata ce atrage fluturi.

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Menta Pisicii Nepeta faassenii
(Nepeta faassenii)

Nepeta faassenii este o planta perena care face parte din familia Lamiaceae si este cunoscuta in Romania ca Menta Pisicii. Creste sub forma de manunchi ce formeaza un covor intins, dens si bogat. 

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Nanho Blue
(Buddleja d.Nanho Blue)

Buddleja davidii Nanho Blue este un arbust cu frunzele cazatoare. Este cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Nanho Blue. Formeaza tufe largi si bogate cu aspect pendular. Florile sunt mici in nuante de violet deschis cu interiorul portocaliu. Ele sunt parfumate si cresc in grupuri pe ramuri.

Pret: RON 12.00 RON 15.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Arbust Caryopteris clandonensis
(Caryopteris clandonensis)

Caryopteris clandonensis este un arbust decorativ care formeaza tufisuri dense atragatoare pe tot parcursul verii. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-alburiu. Florile sunt parfumate, cresc sub forma de buchetele in nuante de albastru-movaliu.

Pret: RON 14.40 RON 18.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Clematita The President
(Clematis The President)

Clematis The President este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor, se dezvolta si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari si deschise sub forma de stea. Florile sunt formate din 8 petale in nuante de albastru, mov intens.  

Pret: RON 30.40 RON 38.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Balaton
(Picea pungens Balaton)

Picea pungens Balaton - Molidul argintiu conic este un conifer care face parte din familia Pinaceae. Acest brad argintiu creste la o inaltime aproximativa de 2 metri. Forma molidului este conica, densa si compacta. Frunzele sunt sub forma aciculara in nuante de verde-albastrui, verde-argintiu. Molidul Conic Argintiu este un conifer vesnic verde.

Pret: RON 150.00 RON 200.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Fat Albert
(Picea pungens Fat Albert)

Picea pungens Fat Albert este o specie de brad argintiu care face parte din familia Pinaceae. Este un conifer foarte apreciat datorita formei sale conice-piramidale. Crengile sunt lungi iar la maturitate bradul este rezistent si robust. Frunzele au forma aciculara in nuante de albastru-argintiu.

Pret: RON 150.00 RON 200.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-8 din 8 de articole