Trandafiri  Exista 61 produse.

pe pagina
Trandafir istoric Boule de Neige
(Rosa Boule de Neige)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir istoric Ferdinand Pichard
(Rosa Ferdinand Pichard)

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir istoric Nuits de Young
(Rosa Nuits de Young)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir istoric Rose de Resht
(Rosa Rose de Resht)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Alison
(Rosa Alison)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Dick Koster
(Rosa Dick Koster)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Handel
(Rosa Handel)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Queen Elizabeth
(Rosa Queen Elizabeth)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Tom Tom
(Rosa Tom Tom)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Ausmas
(Rosa Ausmas)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Diadal
(Rosa Diadal)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Macbeth
(Rosa Macbeth)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Wollerton Old Hall
(Rosa Wollerton Old Hall)

Pret: RON 37.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Alchymist
(Rosa Alchymist)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Coral Dawn
(Rosa Coral Dawn)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Harlekin
(Rosa Harlekin)

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Perennial Blue
(Rosa Perennial Blue)

Pret: RON 37.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Seminole Wind
(Rosa Seminole Wind)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Sutters Gold
(Rosa Sutters Gold)

Pret: RON 32.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-61 din 61 de articole

Trandafirul - simbolul dragostei si al romantismului, regele florilor plin de o frumusetea gingasa.

Trandafirii sunt cele mai cunoscute, dar si cele mai apreciate flori datorita aspectului deosebit de frumos pe care il au si datorita culorilor vibrante ale diferitelor soiuri si specii.

Aspectul celor mai impresionante si celor mai romantice gradini se datoreaza frumusetii firave ale acestor deosebite flori si anume trandafirii, simbolul dragostei.

Inchide ochii si imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina plina de trandafiri, cu cat pasesti si te adancesti in ea simti mirosul lor parfumat, vezi culorile vibrante strabatute de razele de lumina, frunzele verzi lucioase impodobite cu bilute de roua. Acum deschide ochii si realizeaza imaginea gradinii visate chiar in curtea casei tale. Pentru ca tu sa ai aceasta posibilitate, te invitam sa accesezi magazinul nostru online unde vei gasi cele mai minunate soiuri si specii din categoria trandafirilor.

Daca te-ai hotarat sa iti transformi curtea casei intr-o adevarata gradina de vis, plina cu cele mai atragatoare soiuri de trandafiri noi iti oferim sfaturi utile cu privire la alegerea soiurilor de trandafiri si sfaturi de ingrijirea ale acestor flori plapande. Cu siguranta ca aspectul deosebit al gradinii tale va atrage privirile si admiratia trecatorilor care se vor uita cu multa apreciere peste gardul curtii tale.

Trandafirii sunt arbusti iar in functie de specia si soiul lor acestia pot fi taratori sau urcatori. Inaltimea pana la care pot creste trandafirii este cuprinsa intre 0,5—5 metri. Tulpina trandafirilor este acoperita din loc in loc cu ghimpi. Frunzele sunt de un verde lucios sau mat. In functie de soiul si specia lor, trandafirii prezinta flori solitare sau buchetele in diferite marimi, culori sau miros. Perioada de inflorire depinde si aceasta in functie de soiul din care face parte.

Locul ales pentru plantarea trandafirilor trebuie sa fie unul insorit.

Daca doresti sa realizezi o gradina plina de trandafiri vei avea posibilitatea sa alegi dintre sute de soiuri si o paleta bogata de culori. Noi iti oferim cateva sugestii prin prezentarea catorva tipuri de trandafiri care s-ar potrivi gradinii tale.

Bea un ceai aromat cu parfum de trandafiri. Acest lucru este posibil chiar in gradina ta. Alege trandafiri cataratori pe care sa-i plantezi langa cupola sau foisorul din gradina. Cu siguranta, vei avea parte de cele mai placute momente de recreatie sub acest imens buchet de trandafiri parfumati.

Intrarea in curtea casei poate fi un coridor desprins parca dintr-o lume imaginara. Acest lucru poti sa il realizezi tot cu trandafiri cataratori care pot fi plantati pe pergolele de la intrarea in curte. Idiferent de culorile alese, cu siguranta, privelistea iti va taia rasuflarea.

Pe langa aleea din gradina poti planta trandafiri cu trunchi inalt. Oricine va pasi in gradina ta, cu siguranta va simti ca se afla in gradina cu trandafirii din povestea cu Alice in tara minunilor.

Pentru o locuinta de basm poti planta trandafiri pitici sau tufe de trandafiri. Alege diverse culori pentru un aspect impresionant. Cu siguranta imaginea locuintei tale va fi asemanata cu casutele fantastice impodobite cu trandafiri din basmele copilariei. O ce privelisete incantatoare!

Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aer de poveste, noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde vei avea posibilitatea sa alegi cele mai deosebite soiuri de trandafiri.