Garduri vii  Exista 44 produse.

pe pagina
Arbust Berberis Jytte
(Berberis candidula Jytte)

Berberis candidula Jytte este o specie arbustiva ornamentala de talie medie, cu un frunzis de culoare verde crud, in general spinos. Are forma stufoasa si uimeste prin interesul peisagistic al inflorescentelor si prin fructele masive, albastre, carora le da nastere. Galbenul viu al florilor aduce un strop de vitalitate si energie acolo unde este plantata.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Dracila Chinezeasca
(Berberis julianae)

Berberis julianae este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Dracila Chineazeasca. Face parte din familia Berberidaceae si este originara din Centrul si Vestul Chinei.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Dracila Park Juwel
(Berberis media Park Juwel)

Berberis media Park Juwel este o specie arbustiva ornamentala ce mai este cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Dracia Park Juwel. Face parte din familia Berberidaceae si este recunoscuta datorita aspectului sau dens, luxuriant, precum si datorita frunzisului verde-rosiatic si a frunzelor de culoare rosie carora le da nastere.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Dracila Red Juwel
(Berberis media Red Juwel)

Berberis media Red Juwel este o specie arbustiva spinoasa cunoscuta si sub denumirea sa populara de Dracila Red Juwel. Specie vesnic verde, face parte din familia Berberidaceae si se remarca mai ales prin coloritul rosiatic al frunzisului si prin inflorescentele de culoarea galben-pal.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Cimsir
(Buxus sempervirens)

Buxus sempervirens este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Cimsir sau Merisor de miere. Originara din Sud-Vestul Eurasiei si din Nordul Africii, ea face parte din familia Buxaceae. Se remarca mai ales prin frunzisul tufos, luxuriant si vesnic verde. Aspectul sau dens, compact, o face ideala ca si gard viu datorita...

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Cismir Suffruticosa
(Buxus sempervirens Suffruticosa)

Buxus sempervirens Suffruticosa este o specie arbustiva ornamentala deosebita, cunoscuta simplu si sub denumirea sa popula Cismir Suffruticosa. Vesnic verde si de talie mica, face parte din familia Buxaceae. Frunzele au o lungime de 1-2 cm si au aspect oval, lucios, de culoare verde crud.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Lemn Cainesc Argenteomarginatum
(Ligustrum ov.Argenteomarginatum)

Ligustrum ovalifolium Argenteomarginatum este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Argenteomarginatum. Este originara din Japonia, este vesnic verde si face parte din familia Oleaceae. Surprinde prin aspectul lucios al frunzelor de culoare verde, cu nuante de culoare alba pe margini.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Lemn Cainesc Aureum
(Ligustrum ov.Aureum)

Ligustrum ovalifolium Aureum este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Aureum. Este vesnic verde si face parte din familia Oleaceae. Surprinde prin aspectul oval, lucios al frunzelor de culoare verde pe interior si galben-auriu in exterior (pe margini), precum si prin florile mici, de culoare alb-mat.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Lemn Cainesc Ovalifolium
(Ligustrum ovalifolium)

Ligustrum ovalifolium este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Lemn Cainesc Ovalifolium. Este vesnic verde si la fel ca si suratii sai, surprinde prin aspectul dens, luxuriant al frunzisului. Frunzele au forma eliptica-alungita, aspect lucios si culoarea verde crud iar inflorescentele superbe sunt de culoare alba....

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Lonicera pileata
(Lonicera pileata)

Lonicera pileata este o specie arbustiva ornamentala recunoscuta si sub denumirea sa populara de Caprifoi Lonicera pileata. Face parte din familia Caprifoliaceae, este vesnic verde si este originara din China. Se prezinta sub forma unei specii de talie mica, cu frunze mici de culoare verde crud, lucioase si cu flori albe-crem. Fructele au structura...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Laurocires
(Prunus laurocerasus)

Prunus laurocerasus este o specie arbustiva ornamentala vesnic verde, recunoscuta si sub denumirea sa populara Laurocires. Face parte din familia Rosaceae si este originar din Sudul Europei si din Sud-Vestul Asiei.

Pret: RON 26.00
Cantitate
Cumpara
Catina Ornamentala
(Pyracantha coccinea)

Pyracantha coccinea este o specie arbustiva fructifera, cu rol ornamental accentuat, cunoscuta si sub denumirea sa populara de Catina Ornamentala. Vesnic verde, ea face parte din familia Rosaceae si este originara din Sudul Europei si Asia. Surprinde prin fructele de forma globuloasa, rosii-portocalii, care apar in perioada septembrie – octombrie.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Albastru Columnaris
(Chamaecyparis laws.Columnaris)

Chamaecyparis lawsoniana Columnaris este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub numele de Chiparos Albastru Columnaris. Este una dintre cele mai cunoscute specii decorative folosite ca si gard viu. Surprinde prin nuantele de albastru si prin aspectul sau zvelt, dens. Poate fi plantat si solitar, insa in grupuri frumusetea si utilitatea lor cresc. 

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Leyland
(Cupressocyparis x leylandii)

Cupressocyparis x leylandii este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta si sub denumirea sa populara de Chiparos Leyland. Face parte din familia Cupressaceae si surprinde prin aspectul sau viguros, luxuriant, astfel ca devine ideal plantat ca si gard viu. Este vesnic verde, creste rapid in inaltime si se adapteaza usor.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tisa
(Taxus baccata)

Taxus baccata este o specie arbustiva deosebit de cunoscuta simplu sub denumirea sa populara de Tisa. Se aseamana cu bradul insa se deosebeste de acesta, printre altele si prin verdele mai intens al frunzelor. Este vesnic verde si surprinde prin vigoarea si prin aspectul dens al frunzisului. Rolul decorativ impresionant creste simtitor atunci cand este...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Tisa Hicksii
(Taxus media Hicksii)

Taxus media Hicksii este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa de Tisa Hicksii. Face parte din familia Taxaceae, este o specie de talie medie si se remarca atat prin aspectul dens, de un verde crud al frunzisului precum si prin fructele de culoare rosie carora le da nastere. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tuia Brabant
(Thuja occ.Brabant)

Thuja occidentalis Brabant este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Tuia Brabant. Este o specie vesnic verde, atractiva, ce suprinde mai ales prin frunzisul galben-verde, cu nuante usoare de bronz pe tot parcursul toamnei. Este o planta stufoasa, ideala cu rolul de gard viu.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tuia Giganta Atrovirens
(Thuja plicata Atrovirens)

Thuja plicata Atrovirens este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Tuia Giganta Atrovirens. Este o specie vesnic verde apreciata pretutindeni datorita frunzisului carnos, luxuriant, de culoare verde inchis. Are forma conic – piramidala si reactioneaza foarte bine la tuns, fiind folosita cu precadere pe post de...

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tuia Giganta Zebrina
(Thuja plicata Zebrina)

Thuja plicata Zebrina este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa de Tuia Giganta Zebrina. Face parte din familia Cupressaceae si se deosebeste de suratele sale prin aspectul vargat si aromat al frunzisului, ramurile acesteia avand excrescente de culoare crem. Aspectul sau deosebit, viguros, transforma aceasta specie intr-una...

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Dracila Berberis ottawensis Superba
(Berberis ottawensis Superba)

Berberis ottawensis Superba este un arbust ornamental care face prate din familia Berberidaceae. Formeaza tufisuri mari, dense si bogate. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovata in nuante rosu-purpuriu-lucios. Frunzisul isi mentine culoarea si in anotimpul rece.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Photinia fraserii Red Robin
(Photinia fraserii Red Robin)

Photinia fraserii Red Robin este un arbusti decorativ care face parte din familia Rosaceae. Se dezvolta puternic, rasfirat si dens. Frunzele cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde si rosu cu aspect lucios. In toamna frunzele primesc nuante puternice, spectaculoase de rosu, galben si portocaliu. Florile sunt mici, albe si cresc sub forma de...

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 44 de articole

Gardul viu este perdeaua proaspata din gradina ta.

Gardurile vii pot fi realizate din mai multe plante dintre cele mai simple pana la cele mai complicate. Poti alege gardurile impodobite cu flori multicolore si parfumate, garduri care sa isi schimbe coloristica in fiecare anotimp sau gardurile vii din frunze vesnic verzi. Indiferent de alegerea ta, in magazinul nostru online vei gasi cele mai impresionante si remarcabile plante pentru decorarea gradinilor si a locuintei. Acceseaza site-ul nostru si alege-ti plantele dorite pentru a realiza cel mai impresionant gard viu pentru casa si gradina ta.

Iti doresti o gradina de vis, un loc unic? De ce sa cheltuiesti o groaza de bani pentru construirea unui gard impresionant din fier sau alt material? Alege gardurile vii care cu siguranta sunt prietene cu natura. Noi iti garantam ca privelistea din curtea ta va arata mult mai bine si mai deosebita decat cea oferita de gardurile clasice.

Gardul viu va ramane verde si pe timpul iernii daca plantezi Lemn Cainesc (Ligustrum vulgare). Aceasta planta este perfecta pentru a realiza garduri vii foarte dense si foarte rezistente. Lemnul Cainesc va ramane verde si in toiul iernii. Vei vedea cu ce usurinta se poate tunde si poti sa ii dai forma dorita. Lemnul Cainesc nu este deloc pretentios, iubeste si se acomodeaza in orice tip de sol.

Gradinile-labirint te-au fascinat din copilarie si aspectul misterios al acestora te-au atras in mod deosebit? Cu ajutorul plantelor pentru garduri vii acum poti sa iti transformi gradina intr-un labirint de poveste.

Simte-te bine in ograda fara ca trecatorii si vecinul vesnic curios sa traga cu ochiul mereu in aceasta. Este timpul sa iti sadesti un gard viu dens care va forma o bariera pentru ochii curiosi dar care in acelasi timp va oferi un aspect impresionant peisajului gradinii tale.

Gardul viu vesnic verde il poti obtine prin plantarea diferitelor specii de Tuia. Poti alege Tuia Smaragd. Aceasta specie nu va face frunze uscate iar tu nu va trebui sa o cureti. In general specile de Tuia sunt foarte rezistente si vor forma un gard perfect compact si dens cu o prospetime de invidiat indiferent de anotimp.

Un gard viu atragator il poti obtine prin plantarea arbustului Berberis thunbergii Atropurpurea. Aceasta planta va forma un gard deosebit datorita frunzelor minunate de culoare rosu inchis care devin rosu carmin in toamna. Cu siguranta gardul viu al casei tale va fi demn de invidiat.

Plantele care vor arata spectaculos pentru gardurile vii sunt arbusti de talie mai mica deoarece acestia vor creste mai dens si mai bogat iar tunderea lor este usoara.

O alta planta deosebita care arata minunat in formarea gardurilor vii este Carpinus betulus, asa numitul Carpen. Frunzele plantei au o forma ovala. Este o planta foarte rezistenta la ger si se adapteaza foarte usor si la locurile mai umbrite. Carpenul creste repede dand foarte des lastari noi. Cu siguranta, va arata grozav ca gard viu in gradina ta.

Fiindca esti o persoana pretentioasa si doresti cele mai deosebite plante pentru casa si gradina ta noi te invitam sa alegi magazinul nostru si cu siguranta toate dorintele tale iti vor fi indeplinite. Vino chiar acum! Noi te asteptam!